dotahy oken po uzamčení vozu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: dotahy oken po uzamčení vozu
naky který modulátor jsi objednával klukům??
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
- Reklama
Ahoj taky tě vítám a srazek do Lt jsi zvánBudvyk.cz píše:Tak Tě taky vítám mezi námi a přeji mnoho šťastných a spokojených kilometrůslunce píše:no chtěl bych ten který funguje jak nahoru tak dolů Konkrétně nevím moc se v tom nevyznám.
Taky tě zvu na náš srazík. Rádi tě poznáme
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=19832
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Ještě jednou děkuji, pokud mi to klapne tak určitě dorazím.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
Ahoj vsem,
uz jsem zpatky z dovci. Slunce VITEJ Modul co jsem objednaval byl tento: http://www.aliexpress.com/product-fm/52 ... alers.html
Slalzo: jetse me napada ze by mozna slo vypnout si v nastaveni vozu ochranu pred uzamknutim dveri ridice,
pak pokud si budes chtit nechat malou skvirku, tak nechat klicky v zapalovani, otevrene dvere ridice, zavrit central cudlikem na palubce, pak si ovladanim el oken nastavit skvirku jak potrebujes, VYTAHNOUT KLICE ZE ZAPALOVANI a pak zabouchnoz dvere. (pak ale hlavne nezapomenout na klicky v zapalovani )
Nezkousel jsem, ale melo by to fungovat
Ciao
uz jsem zpatky z dovci. Slunce VITEJ Modul co jsem objednaval byl tento: http://www.aliexpress.com/product-fm/52 ... alers.html
Slalzo: jetse me napada ze by mozna slo vypnout si v nastaveni vozu ochranu pred uzamknutim dveri ridice,
pak pokud si budes chtit nechat malou skvirku, tak nechat klicky v zapalovani, otevrene dvere ridice, zavrit central cudlikem na palubce, pak si ovladanim el oken nastavit skvirku jak potrebujes, VYTAHNOUT KLICE ZE ZAPALOVANI a pak zabouchnoz dvere. (pak ale hlavne nezapomenout na klicky v zapalovani )
Nezkousel jsem, ale melo by to fungovat
Ciao
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Vítej z dovolené! Přiznám se, že to vytažení modulu mi připadá podstatně jednodušší. Už jsem ho byl nucen vydělat, když jsem před otevřením auta otevřel všechna okna a pak jsem asi něco zmáčknul 2x a okna po sjetí dolů s sebou cukala 3cm nahoru dolu nahoru dolu...tak jsem modul vytrhl, znovu zastrčil a po zatroubení už je zase vše v pořádku. Co jsem udělal za chybu, jsem si nevšiml.
zajimave.... tak to teda nevim..
OK, uznavam ze vytahnuti je mnohem snazsi
Me pro vyvetrani tepla kdyz stojim na slunici staci otevreni vsech 4 oken na dalku a cca do 30 sec je tam uz dychatelne
OK, uznavam ze vytahnuti je mnohem snazsi
Me pro vyvetrani tepla kdyz stojim na slunici staci otevreni vsech 4 oken na dalku a cca do 30 sec je tam uz dychatelne
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
ahojky pánové tak jsem mněl takový problémek s modulem ráno jsem přišel k autu a koukám že bych zapomněl zavřít okna ? jedno okno bylo otevřené a modul nefungoval , nevím čím to je , tak jsem vytáhl modul , po chvylce jsem ho tam dal a nic a takhle jsem to opakoval asi 4 x , tak jsem se na to vybodl a dal jsem ho tam až ráno a najednou tů tů tů a je zase vše jak má být , jastli za to může ta bouřka a nebo něco jiného nevím ale musím to teď kontrolovat než si budu jist že to zase fachá .
OCTAVIA combi 1.9.tdi -- OCTAVIA combi 1.8 turbo -- ORLANDO 1.8 LTZ
Asi to nebude 100%, viz můj příspěvek o kousek výš. Je to o pohodlí, kontrola asi raději, jak dřív.
vím četl jsem to a proto jsem to sem napsal aby si kluci radeji kontrolovali auta , jedna věc je jistá jede to přes zabezpečení tak v tom je možná ten háček a taky už to používám jen na to dotažení oken při zamčení protože jsem zkoušel i jiné kobminace a děli se různé věci které již nešli zopakovat a max na odvětrání auta
Musíme zůstat při zemi a nečekat zázraky.
jasně to co má to dělá a je to
taky pokazde pri zavirani radsi kontroluju, jeste se mi teda nastesti nestalo ze by to nefungovalo ale jak se rika: "duveruj ale radeji proveruj"
kor se mi navic libi na to koukat jak se to samo pekne zavira
kor se mi navic libi na to koukat jak se to samo pekne zavira
Vcera sa mi stalo, ze sa automaticky po uzamknuti auta nezavreli okna. Po vypnuti motora som mal otvorene obidve predne okna. Ked som vystupil, otvoril som este kufor a potom uzamkol auto. Okna sa ani nepohli. Ani po opatovnom otvoreni a zatvoreni nic. Musel som okna zatvorit manualne po otoceni klucom. Ked som o pol hodinku odchadzal, vyskusal som to a uz to fungovalo. Aj dnes uz nie je problem. Takze treba urcite vzdy skontrolovat ci sa okna pohnu smerom hore!!!
ano přesně o tom jsme psali nedávno , je to dobrá věc ale jak píšeš je třeba kontrola mně to už zase chodí bez problému , stalo se mi to samé
Ahoj,
mel jsem nejakou chybu v radiu a nahravali mi novy software do ridici jednotky auta - od te doby mi uz nefunguje jak otvirani, tak zavirani oken
a to sem ten spravny fungujici modul hledal tak dlouho... no, je cas hledat dal...
mel jsem nejakou chybu v radiu a nahravali mi novy software do ridici jednotky auta - od te doby mi uz nefunguje jak otvirani, tak zavirani oken
a to sem ten spravny fungujici modul hledal tak dlouho... no, je cas hledat dal...