Čelní sklo
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Čelní sklo
Ahoj lidi , mám 18 dnů Orlando a už podruhé jsem dostal zásah do čelního skla, dnes už s pavoučkem , měnil už jste někdo sklo ?Případně kde a za kolik ??
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Bílá + LPG
- Reklama
Re: Čelní sklo
Já mám taky dvě značky od kamínků.Informativně jsme se ptali kolik stojí výměna čelního skla a nestačili jsme se divit- 15000kč.
Mám smůlu, sklo mám pojištěné pouze na 10000kč v domění, že to bude stačit.
Budu to řešit, až se to začne rozlízat, do té doby se na to můžu vyp...
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
- Scorpion.11
A tu cenu za sklo máš z Chevroletu nebo od nějaké firmy, která se s tým zabývá? Pokud se nepletu tak na Aveo z Chevroletu chtějí 12.000,-, takže Orlík 15.000,- se vůbec nedivím
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No , já mám pojištěno na 12.000 kč , zatím je k sehnání údajně jen "originální" sklo , tak uvidíme .Jednou ho asi nechám opravit , půjde li to , jinak budu muset najít "viníka" . Ale už jsem tu někde četl nářky nad náchylností skla na poškrábání , měl jsem osm let Xsaru picasso , těch ran dostalo čelní sklo tisíce a maximálně se tam udělala ťopka . Tady hned při prvních dvou kamíncích v průběhu 18 dnů rýha a pavučinka , možná by neoriginální sklo byla lepší volba jak originál.
To je teda pech, hned tak z kraje mít poškozené sklo.. je to děsně drahé, mám na aveo pojištěné taky na 10 000.. jedině to chce najít si viníka, aby se škoda zaplatila z jeho pojistky..jinak bacha na policajty, s prasknutým čelním sklem se nesmí jezdit..musí to být mimo výhled řidiče a nesmějí tu prasklinu přesáhnout stěrače o více než 2cm ?? tak nějak to je
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
jj myslim ze to je do 10-15cm od kraje skla a velikost do 2cm
Ja mam teda zatim skla pojistena primo v uverove pojistce, ale nevim na kolik sou pojistena ale snad prodejce vedel na kolik je dat
Ja mam teda zatim skla pojistena primo v uverove pojistce, ale nevim na kolik sou pojistena ale snad prodejce vedel na kolik je dat
Tak tomu moc nevěřím , já mám připojištěno na 12k a nestačí to....když jsem zjišťoval na kolik mám pojistit , tak tvrdili , že to stačit bude....teď říkají tak 15.000
Ja jsem toto taky resil s prodejcem a ten rikal, ze je treba mit pojisteno na vic jak 15000 Kc, protoze u LTZ do hry jeste vstupuje senzor deste a dalsi blablabla, tak jsem nechal pojistit predni sklo na 20000 Kc za nehorazne penize.
Drzim palce s vymenou a take bych byl pro, aby se na trhu ukazaly nejake neoriginalni, ktere budou mit lepsi vlastnosti nez to original.
Drzim palce s vymenou a take bych byl pro, aby se na trhu ukazaly nejake neoriginalni, ktere budou mit lepsi vlastnosti nez to original.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
Já mám nějakou VIP pojistku u Koopetativy a na víc to pojistit nešlo , originální sko je šmejd , nové prý stojí cca 10k, tak lepidlo práce , jsme tak na 13, max 14 tisících , víc je zlodějina .
Mě bylo řečeno že stačí připojistit jen na 5000 aby to pokrylo spoluúčast na havárce a z té se pak zaplatí to okno. Pojistku dělal přímo dealer tak se bude muset postarat.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
Koukám zákon nového auta opět zapracoval tak to je pechmc.cvok píše:Ahoj lidi , mám 18 dnů Orlando a už podruhé jsem dostal zásah do čelního skla, dnes už s pavoučkem , měnil už jste někdo sklo ?Případně kde a za kolik ??
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Scorpion.11
Ještě taková otázečka a to těch 15.000,- je ze vším všudy a nebo jen čistě sklo+práce atd.?Hana píše:Já mám taky dvě značky od kamínků.Informativně jsme se ptali kolik stojí výměna čelního skla a nestačili jsme se divit- 15000kč.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jo jo, mě říkal naštěstí prodejce hned, ať si ho nechám pojistit na 20.000,- , že je docela drahý...
Nevím, jestli je 500,- ročně málo nebo moc, každopádně jeden spravovanej ťukanec už na něm taky mám, poškrábaný je po roce taky na můj vkus docela dost, takže výměna "zdarma" se bude docela hodit - říkali mi v servisu kde spravovali ten ťukanec, že ještě jeden takovej a budou ho moct na pojistku vyměnit. Tenhle první sice už nešel spravit úplně neviditelně, ale aspoň do toho neleze bordel a nepraská to dál. Navíc je na straně spolujezdce a mimo stěrače, takže to jde...
Nevím, jestli je 500,- ročně málo nebo moc, každopádně jeden spravovanej ťukanec už na něm taky mám, poškrábaný je po roce taky na můj vkus docela dost, takže výměna "zdarma" se bude docela hodit - říkali mi v servisu kde spravovali ten ťukanec, že ještě jeden takovej a budou ho moct na pojistku vyměnit. Tenhle první sice už nešel spravit úplně neviditelně, ale aspoň do toho neleze bordel a nepraská to dál. Navíc je na straně spolujezdce a mimo stěrače, takže to jde...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Tak já cho chtěl taky pojistit na víc než 12k, jenže to u mé pojistky nešlo , jinak do 12.000 kč u Kooperativy platím za sklo 1500kč ročně .
Já mám u Directu pojištění skla zdarma
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC