Pejee s tou Thalii nesouhlasím s teboupejee píše:To nebude jenom u chevroletujá jsem taky například nikdy nejel v té nové thalii a určitě bych si to nekoupil, protože mi to přijde jako levný, škaredý šunt
![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pejee s tou Thalii nesouhlasím s teboupejee píše:To nebude jenom u chevroletujá jsem taky například nikdy nejel v té nové thalii a určitě bych si to nekoupil, protože mi to přijde jako levný, škaredý šunt
Este ti tam chyba: Kalos, Espero, Evanda a mas zoznam skoro kompletny. Uz tam chyba iba Cherman ci ako sa to pise. Bol na zraze v Olsovci.Pajin píše: zapoměl jsem ,lanos,leganza nubira další vozy co stoji za chválu.
pravda Kalose sem tam sice psal ale Espero ty táta rozebírá a dělá z nich nové vozy. a prodává to známým nebo spíš to tak dělal můj skoro švagr má espero do dnes a posezení výbava spokojenost...Vypravca píše:Este ti tam chyba: Kalos, Espero, Evanda a mas zoznam skoro kompletny. Uz tam chyba iba Cherman ci ako sa to pise. Bol na zraze v Olsovci.Pajin píše: zapoměl jsem ,lanos,leganza nubira další vozy co stoji za chválu.
miloshi nene nejsu ženskámilosh píše:18lukin18: To sis vzal 1.2 obsah jen kvuli barve auta? Ty jsi urcite zenska
tak úplně první závada byla že nemazala hlava motoru, jaksi udělaly špatnej nebo úzkej kanálek, cukalo to nejelo to zvuk to mělo jak traktor, tak jsme jeli do servisu a tam nám oznámili s úsměvem na tváři že kdyby jsme jeli na dovolenou tak se z ní nevrátíme18lukin18 píše:ale už začíná mít snad k němu důvěru,né![]()
a nesnášenlivost bude ustupovat
![]()
![]()
jak to děláte s těma vadama z výroby,já za ty tři roky nic![]()
![]()
![]()
Rudolf Š. píše:jeli do servisu a tam nám oznámili s úsměvem na tváři že kdyby jsme jeli na dovolenou tak se z ní nevrátíme
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |