tlačítko MENU
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- BranislavL
tlačítko MENU
Prosím Vás o radu, na čo slúži tlačítko MENU na páčke smeroviek? nachádza sa pri prepínači palubného počítača. V manuály sa mu venuje strana č. 82, ale veľa tam o tom nie je...
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
- Reklama
Re: tlačítko MENU
Pokud si to dobře vybavuju tak pod tím je nějaké citlivější štelování, ale jistej si nejsem.
Jako počítačový antitalent jsem se rozhodl do ničeho v nastavení auta nešťourat, ale to menu mi nedalo a šel jsem ho vyzkoušet. Je to o ničem, protože s tím jde akorát to na straně 86, měnit jednotky. Nic víc a nic míň.
tým sa menia iba jednotky.
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
aneb jakou fukci dame tomuto tlacitku
Pri nastartovanem voze a kdyz se jede to nedela nic, kdyz se ale stoji, tak to ukazuje procentualni stav oleje na displeji mezi budikama.
Ze zvedavosti sem zkusil pri zobrazenem procentu oleje stisknout na 5 vterin nulovaci cudlik na leve pacce a stav oleje se mi nastavil na 100%
Zitra jdu na servisku, tak jsem zvedavej co mi rekne typas, az mu tam prijedu po 15 tisicich km s 94% stavem oleje
Dal se stim meni jednotky jak pise Salza (Km, Mile...)
Ze zvedavosti sem zkusil pri zobrazenem procentu oleje stisknout na 5 vterin nulovaci cudlik na leve pacce a stav oleje se mi nastavil na 100%
Zitra jdu na servisku, tak jsem zvedavej co mi rekne typas, az mu tam prijedu po 15 tisicich km s 94% stavem oleje
Dal se stim meni jednotky jak pise Salza (Km, Mile...)
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
U benzínu se ale myslím procentualni stav oleje na displeji mezi budikama neukazuje .Tenkrát jsme to řešili s Tsoenamim
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz