VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Lukine prď na to. Dneska už vám píšu z SK. Hned po příjezdu sem jsem okukoval krásný Malibu na vlastní oči . Pak jsem zaparkoval před hotelem v Bešeňové a koukejte, co mě tu čekalo!!!!! Je tady super. Ještě nafotím Malibu zítra. Mějte se všichni!!!!!!
- Přílohy
-
- P1030710.JPG (108.33 KiB) Zobrazeno 1996 x
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
Nemáš toho cruzáka nejako väčšieho ako tie dva zvyšné?
A rozhodne peknú dovču
Tí dvaja majú dobré značky ( asi boli spolu na inšpektoráte ), alebo tam majú spoločného známeho
A rozhodne peknú dovču
Tí dvaja majú dobré značky ( asi boli spolu na inšpektoráte ), alebo tam majú spoločného známeho
Naposledy upravil(a) smire666 dne pon črc 02, 2012 21:16, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
šupem na foru s nima
na Malibu se těším
na Malibu se těším
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
No tak ať se na dovolený líbí, dneska jsem tě kousek doprovázel z Jihlavy...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Dadif, myslel jsem si, že jsi to ty, pak jsi odbočil na Luka.
Smire666, je větší tím, že stojí víc vpředu, ale i tak je z těch třech "největší kára" co??!!!!!
Malibu mám jen dvě fotky, zepředu to nešlo, stál až u zdi. Je to nádherný auto.
Smire666, je větší tím, že stojí víc vpředu, ale i tak je z těch třech "největší kára" co??!!!!!
Malibu mám jen dvě fotky, zepředu to nešlo, stál až u zdi. Je to nádherný auto.
- Přílohy
-
- P1030718.JPG (116.8 KiB) Zobrazeno 1950 x
-
- P1030717.JPG (109.9 KiB) Zobrazeno 1950 x
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak to jednoznačne Dúfam, že dostali po letáčiku
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- Scorpion.11
Měl jsi mu s tým couvnout a nafotit i předek
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
jj měli jste si vyměnit klíčky a na fotit mezitím pořádně
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Tak tak, vezl jsem manželku s klukem na chalupu.VIP píše:Dadif, myslel jsem si, že jsi to ty, pak jsi odbočil na Luka.
A Malibu je každopádně parádní! Hmmm...VIP píše:Malibu mám jen dvě fotky, zepředu to nešlo, stál až u zdi. Je to nádherný auto.
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Paradni, to je konkurence napr Opel Insignia?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
VIP zaregistruj se tady http://www.poi.cz/phpbb/viewforum.php?f=23
jsou tam veškeré návody,nápady a hlavně mužeš stahovat novinky do GPS jako jsou třeba hlasy,hraniční přechody,čerpačky atd.
a ještě jeden odkaz http://www.path.cz/forum/index.php?sid= ... 0b2433607b
jsou tam veškeré návody,nápady a hlavně mužeš stahovat novinky do GPS jako jsou třeba hlasy,hraniční přechody,čerpačky atd.
a ještě jeden odkaz http://www.path.cz/forum/index.php?sid= ... 0b2433607b
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Lukine díky, až budu doma, hned na to mrknu. Včera jsem auto protáhl až do Vysokých Tater na Štrbské pleso. Cesta navolená na navigaci byla naprosto v pohodě a bez dálnic!!!!!
I tam jsem potkal Cruze v bílé barvě, ale nemohl jsem ho vyfotit, protože mi manželka říkala, že jsem už tím autem úplně posedlej .
I tam jsem potkal Cruze v bílé barvě, ale nemohl jsem ho vyfotit, protože mi manželka říkala, že jsem už tím autem úplně posedlej .
Tak dnes už píšu z domova .
Ještě z těch Tater. Když jsem odjížděl, tak jsem nastartoval, ale moc se tomu nechtělo a asi po 5ti vteřinách mi to chcíplo . Vyndám klíč a startuju znova. Chytlo to hned, ale na palubovce mi svítila nějaká kontrolka (auto se zámkem) a svítilo mi hladový oko, že nemám žádnej benzín a místo dojezdu km svítil už ten nápis FUEL. Tak jsem opět čuměl, protože jsem tam měl menší půlku nádrže. Opět jsem to chcípl a startoval znova. Ta kontrolka zhasla, ale benzín mi to ukazovalo pořád prázdnou nádrž. No vyjel jsem zpět. Cestou se vše srovnalo asi po ujetých 20ti kilometrech. Dojezd km postupně přibejval a rafička nádrže taky rostla jako by mi ten benzín tam někdo dolejval. Vše je už vpořádku.
Jěště něco k spotřebě. Najezdil jsem asi 1000km. Řekl bych, že to byly delší trasy. Čekal jsem, že mi klesne ta průměrná spotřeba na počítači a nic. Stále mám průměr 8,5l. Takže jsem se rozhodl, že ho vynuluju a uvidím, co to udělá. Jediný, co je super, tak to, že jsem včera natankoval plnou a zvýšil se mi dojezd km a to na 781km. Před tím jsem měl max. 714km.
Ještě z těch Tater. Když jsem odjížděl, tak jsem nastartoval, ale moc se tomu nechtělo a asi po 5ti vteřinách mi to chcíplo . Vyndám klíč a startuju znova. Chytlo to hned, ale na palubovce mi svítila nějaká kontrolka (auto se zámkem) a svítilo mi hladový oko, že nemám žádnej benzín a místo dojezdu km svítil už ten nápis FUEL. Tak jsem opět čuměl, protože jsem tam měl menší půlku nádrže. Opět jsem to chcípl a startoval znova. Ta kontrolka zhasla, ale benzín mi to ukazovalo pořád prázdnou nádrž. No vyjel jsem zpět. Cestou se vše srovnalo asi po ujetých 20ti kilometrech. Dojezd km postupně přibejval a rafička nádrže taky rostla jako by mi ten benzín tam někdo dolejval. Vše je už vpořádku.
Jěště něco k spotřebě. Najezdil jsem asi 1000km. Řekl bych, že to byly delší trasy. Čekal jsem, že mi klesne ta průměrná spotřeba na počítači a nic. Stále mám průměr 8,5l. Takže jsem se rozhodl, že ho vynuluju a uvidím, co to udělá. Jediný, co je super, tak to, že jsem včera natankoval plnou a zvýšil se mi dojezd km a to na 781km. Před tím jsem měl max. 714km.
mě se včera zbláznila GPS takže to bude asi přehřátím od sluníčka
už jsem díky tomu foru na gpsku nastavil i paměťovku,takže vřele doporučím projít si to
a co jinak dovča,byla určitě spokojenost,Slovensko je nádherné
už jsem díky tomu foru na gpsku nastavil i paměťovku,takže vřele doporučím projít si to
a co jinak dovča,byla určitě spokojenost,Slovensko je nádherné
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Jo jo, dovolená byla super, ale krátká. Děcka zlobily jak čerti, ale bylo to dobrý. Bazény jsou úžasný, Bešeňovou doporučuji. Příroda v Tatrách je nádherná. Naposled jsem tam byl před 25ti lety, tak jsem se těšil, jestli něco poznám a zavzpomínám.
Na ty odkazy mrknu, ale nějak nic nestíhám.
Na ty odkazy mrknu, ale nějak nic nestíhám.