Tak tady je moje po úpravách - už na srazech nebudu tak obyč
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Re: Tak tady je moje po úpravách - už na srazech nebudu tak
Šlachetne gesto od víťaza. To sa mi páči. vidieť že si správny chevroleťák.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
Rád si nechám poradit - nápis je bílý, protože měli jediný v páru - bílý (zadarmo). Carbon jsem dal z praktického hlediska (životnost). Ty KN samolepky půjdou hned pryč, chci na kliky dát bílý nápis chevrolet. Do kol zatím nechci investovat, příští rok, ale určitě ano. S těmi puklicemi ... nepodařilo se mi na tady tyto disky sehnat puklice. Nejsou tradičně nasazovací na obvod kola, ale jen střed drží nasazen na 4 šroubech kola. Takové nemohu sehnat, pokud ale víte, prosím o odkaz, okamžitě koupím. Ale moc díky za rady.tomask píše:Kubla měl jsi dobrý nápad ale realizace
Pokud se ti to líbi, tak je vše OK.
Pokud ti můžu něco poradit, tak tu folií co jsi polepil po autě bych dal jednoznačne obyčejnou a né carbon
seděla by více k ostatním plastům na autě a pěkně by to ladilo. Nápis Chevrolet měl být taky černý.
Carbon a bíly text Chevrolet celkový dojem hodně rozbíjí a nepůsobi to moc esteticky.
O samolepkách KN už ani nemluvim, to bych určitě sundal s karoserie místo na takovu samolepku je pod kapotou auta.
Pokud nechceš investovat do alu kol, tak jsi pořiď puklice, volil bych barvu čistě černou.
Chevy Spark - limitovaná edice 100 - žabáček (zelená metalíza)
O to více se samozřejmě budu těšit na sraz ... děkuji za nabídkuAlex Crouze píše:pekna prace, ale nezapomínej že pravda je takova : kola dělaji auto tak tva další uprava by mela byt nějake kolečka a nebo tyhle současne dat do černe barvy a vypadalo by to cool
ale je to jen muj nazor, pokud se ti to libi jak to je tak pohoda
Jinak ten model zeleny toho Sparku mam doma tak ti ho můžu na sraze klidne darovat , není to Crouze no
Kublo,
máš to moc hezké, mě osobně se to zpracování líbí.. původně jsme měli na Sparkysovi více samolepek, ale Ivča pár sundal, máme pouze znak Chevy a nápis Chevrolet.
Je pravda,že kola dělají auta, ale jsou poměrně drahá, my jsme sehnali ojeté na aukru a jsme moc spokojeni a Kublo máš pravdu s těmi poklicemi,také jsem sháněla na Sparkyse a jsou prostě atypické.. takže originálky máme na zimu, to bohatě stačí
takže jen tak dál
a ten model chevroletu stále sháním, v hnědé nebo nenabarvané nikde nemají..
máš to moc hezké, mě osobně se to zpracování líbí.. původně jsme měli na Sparkysovi více samolepek, ale Ivča pár sundal, máme pouze znak Chevy a nápis Chevrolet.
Je pravda,že kola dělají auta, ale jsou poměrně drahá, my jsme sehnali ojeté na aukru a jsme moc spokojeni a Kublo máš pravdu s těmi poklicemi,také jsem sháněla na Sparkyse a jsou prostě atypické.. takže originálky máme na zimu, to bohatě stačí
takže jen tak dál
a ten model chevroletu stále sháním, v hnědé nebo nenabarvané nikde nemají..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Ten model mi přijde takovej nedodělanej, nebo lehce odfláknutej. A co se týká kolegy Kubla. Zkus procházet sbazar, aukro apod. naše kola včetně pneumatik stály 5000 Kč. A dostaly jsme k tomu ještě novou fixu s bílou barvou a středící kroužky.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak to už bude muset počkat na výměnu pneumatik, protože s autem jsem koupil zimní gumy, na kterých musím jezdit celý rok - jinak bych nevyjel ten hrozivej kopec k chaloupce ... ale pak si určitě pořídím liťáky, to je fakt, že to vypadá o hodně líp.