S tím co jsi zde napsal - souhlasím. Ač chápu, že se někteří, kteří měli vše domluvené, zařízené a těšili se, tak se zlobí, ale některé reakce byly až zbytečně přehnané a bylo z nich cítit ublížení. Pokud organizátor daný termín nemůže, chápu tento posun termínu. Jelikož vím co to je něco pořádat, vše zařídit, aby to klaplo..je to i určitá zodpovědnost. A ruku na srdce, kolik z Vás by se do takové akce pustilo aniž by se vzdal dalšího roku??? ( Lomngiho nepočítám, který tyto zkušenosti má ).pekrtek píše:Myslím, že to vůbec není o rozeštvávání, ale o vhodných slovech. Je potřeba si uvědomit, že každá akce vyvolá reakci, každý máme nějaký názor a je potřeba ho tolerovat a snažit se ho pochopit. Tak, jako já chápu, že MIPO změnil termín (asi bych v jeho případě udělal to samé, protože něco organizovat a pak se nezúčastnit: to by asi mrzelo každého). Na druhou stranu je třeba pochopit i tu nemlčící skupinu, kterou mrzí, že z důvodu změny termínu se nemohou zúčastnit. To je z mé strany vše.Vojta píše:To záleží na Tobě, kam se počítáš Možná jsem to napsal blbě, ale podle mě je tradiční účastník ten, kdo byl na obou srazech vícekrát jak jednou.pekrtek píše: ..... ale zajímala by mě také definice tradičního účastníka, abych věděl, kam se mám počítat.
Zatím na mě celá tato diskuze kolem Manína působí tak, že se někdo snaží to tady rozeštvat.
Nedalo mi to reagovat, ale příjde mi to jak u dětí ve školce...