......................kesko píše:Foxo, čo sa to s tebou deje ? Mladý chalan. Daj sa čo najskôr do poriadku. Prajem skoré uzdravenie.
Aj ... Vazounek s Aničkou se k tomuto přání připojují a přejí jen to najlepšie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
......................kesko píše:Foxo, čo sa to s tebou deje ? Mladý chalan. Daj sa čo najskôr do poriadku. Prajem skoré uzdravenie.
--------------FoXo píše:Dakujem
Nebojte sa mna sa tak lahko nezbavite
gazarku jsem volil jako pěkné zakončení léta 2012WAITING píše:manin,litomerice,gazarka - to je des
ako keby to neslo dat dokopy v jeden vikend
Foxí to mě mrzí dovolenku oželíš, hlavně se dej pořádně dohromady.FoXo píše:Dneska kontrola po operacii. Prve ma nepotesilo, ze moj doktor ma zrovna do 16 teho dovolenku, takze ma zobral iny doktor co som bol rad. Stehy vybrate a ze tu mame asi vodu tak ju ideme vybrat. Z vody sa stala krv cca 2.5 deci. Vyyyyyborne orteza teda na nohu, setriaci rezim a kontrola o 2 tyzdne pa pa dovlenka pa pa
pokial viem od 7 do 8 su odbery krvy - takze normalka myslimJalan-Aajav píše:aj ja som dnes bol u doktora, a tiez som sa pekne nasral...
na nete ma ordinacne hodiny od 7:00, tak som dosiel radsej skor aby som bol prvy narade a mohol frcat do prace...
a co nevidim, na ordinacii je vypisane od 8:00 a celkom na nasratie je tam uz pred siedmou bol, len sa mu neracilo nikoho zavolat...
ordinovat zacal az 8:15, a zacal prednostne brat pacientov na prijem a az ked s nimi skoncil zobral mna...
som tam stepoval 2,5 hodiny - nesedel, lebo tam bolo iba 8 stoliciek na asi 4 ordinacie a ludi asi 40, tak som solidarne pustil sadnut dedka o barlach
Vsak dovolenka nebude ani za co byt, ked som zivnostnik a mesiac bez roboty no .... minimalne zatialVeruli2 píše:Foxí to mě mrzí dovolenku oželíš, hlavně se dej pořádně dohromady.FoXo píše:Dneska kontrola po operacii. Prve ma nepotesilo, ze moj doktor ma zrovna do 16 teho dovolenku, takze ma zobral iny doktor co som bol rad. Stehy vybrate a ze tu mame asi vodu tak ju ideme vybrat. Z vody sa stala krv cca 2.5 deci. Vyyyyyborne orteza teda na nohu, setriaci rezim a kontrola o 2 tyzdne pa pa dovlenka pa pa
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |