kupil som si magnat 4 kanal 1000wat všetko som pozapajal jak má byť no hraju mi iba 2 reproduktory CH2 a CH3 premeriaval som ostatné reproduktory no všetko je okej nejde mi to do hlavi lebo zosilovač je rozdelený na okruhy CH+CH2 a CH3+CH4 ktoré sa daju samostatne nastavovat na HIGH alebo LOW a podobne kraviny. mislim si že keby bola chyba v zosilovači tak by vypadol iba jeden tento okruh CH1,2 alebo CH3,4. nemôže byt vo veci niečo také že by vo vnutry zosiku boli mostiky kt. by z neho robily iba 2-kanalový? alebo: inpute má 4 kanaly CH1 CH2 CH3 CH4 mám pripojený klasicky kábel z remote kablom z vyvodu autoradia určeneho na zosik a ten mám pripojený na zosilovači na CH1 a CH2 a zosilovač prepnutý na 2CH či v tom neni niaky háčik že by maly byť pripojenéí všetky 4CH alebo čo
prosím som zufalý a potichu ma jazdiť nebavý dakujem.
MAGNAT 4 kanal zapojenie potrebujem pomoc SOS
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: MAGNAT 4 kanal zapojenie potrebujem pomoc SOS
tak to ti doporučím napsat našemu Ládínkovi
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
tak tak náš expert je Ládinek
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
ladinkovi ?? a to je kto ako by som ho kontaktoval?
tady https://www.chevroletclub.cz/memberlist ... ile&u=5956 klikni na SZ soukromá zpáva
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
No trochu se rozepiš co jsi na něgo zapojil. Jestli 2x repro na ch1 a ch2 a v můstku sub na ch3 a ch4. Dej link co je to zes. Jestli je na na něm přepínač 2k - 4 k přepni to na 4k. ty propusti dej na obu stranách na full pokud to máš na sub v můstku dej to na low/zpodní pásmo/ dej sem i fotky jak to máš to dost pomůže, třeba na to přijdem. Další věc je jestli ti na rádiu nevyjeli cinche ven. Na 4. repra potřebuješ 4 cinch šňůry na dvoje repra a sub potřebuješ 2x repro 2x cinch a + sub = cinch přes Y rozdvojku do zesu na ch3 a ch4 a přepnout na mono na sub. Dej fota na to přijdem
Nevím jak moc se v tom vyznáš, ale koukni na rádio na fader jestli máš nastavenej zadek a předek, vyvážení repro.
Nevím jak moc se v tom vyznáš, ale koukni na rádio na fader jestli máš nastavenej zadek a předek, vyvážení repro.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]