nátěr spodku auta
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Takze milej zlatej slovenskej, trosku zpozdeni, ale jsem tu a pis si za usi!!!goror píše:dik
napis napis uz ma to nebavi dva krat do roka to cistit a natierat
Nemusim ti zduraznovat, ze to musis ocistit , odmastit a musi to byt absolutne suche!!!!
Ta penetrace je:
Dinitrol "ML"- Antikorozni pripravek, s velmi dobrou vzlinavosti, vznikne slaby film, s excelentni odolnosti proto korozi, vzlina do trhlin!!
Dela se v pul litrovem sprayi, jednolitrovce plechovce, petilitru a vetsi te asi nemusi ani zajimat:-)
Na samotne osetreni spodku doporucuji:
Dinitrol "482 Universal UBS" - nic lepsiho nesezenes a nic lepsiho neexistuje, Dinitrol je absolutni spicka v tomto smeru!
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Akri fest diki ,zhanal som u nas dinitrol a nemaju ho zatial nikde ,maju len body 930 a 950,skusim ho este inde pozhanat
a co mam este dat na spodky dvier akurat to hrdzaveje tam kde je to zafalcovane?
a co mam este dat na spodky dvier akurat to hrdzaveje tam kde je to zafalcovane?
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to dost tezke u vas asi sehnat, uz mi to psal Blue lanos, ale nakonec na to nekde prisel, ale uz nevim kde, takze se ho odpoledne zeptam, a on to sem napise, jinak osetrit dvere je jednoduche, podivej se na http://www.lanosclub.com/view.php?cislo ... 2004101003 , kde jsem psal clanek o osetrovani dutin sloupku a dveri, odpoledne sem jeste dam nejake informace.goror píše:Akri fest diki ,zhanal som u nas dinitrol a nemaju ho zatial nikde ,maju len body 930 a 950,skusim ho este inde pozhanat
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je ta pistole na ditiny, vyplati se to, je to taky od Dinitrolu, oni maji cely program s tabulkama na kerym pracuji uz asi 50 let a u kazdeho modelu je videt, kam se to ma strikat, kde jsou ty nejvic postizeny mista, kde to trpi...ale ja rikam, ze nejlepsi je prolejt to vsechno, co je mastny, nerezne!
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
kdybych je mel, mohl bych, ale nemam, tohle bylo jen jako, aby vsichni vedeli, ze to tak je a nevim kdo ma ty planky komplet, ono to je totiz vse o financich, ale jednoduse receno, je trba vystrikat kazdou dutinu]Rebro[ píše:Akri, mohol by si oscanovat tie planiky pre Nexiu a Lanos a Espero?
Ted to myslim ale vazne, dela se to i do prahu, sloupku, kde neni pristup, vrta se dirka a pak se da nenapadna zaslepka, je to bezne, a hlavne je to ucinne, olej vyvzlina presne do tech zfalcovanych plechu, kde je to nejvic nachylne k rezaveni, ono to nejdriv nevypada moc hezky , cele auto mastne, ale je to ucinne, nic jineho nepomaha, olejem nesetrete, kdyz ho bude moc vytece, ale jak ho bude malo, je to horsi
AKRI - (byl) Muž z Ria !
,u nas v Levoci je firma ktora robi komplet podvozky vystrekavaju to pod tlakom a potom davaju dinitrol cena asi 1500sk -2200sk robota je to na 3 hod.,to som si zistoval ,a s Presova mi dealer donesie ten penetrat aj to ubs,este ale neviem cim mam strreknut tie spodky dveri,
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,