Teď mě napadlo, napadlo mě to už víckrát , ale nechtěl jsem se vnucovat, mám známýho , který je majitelem rekreačního zařízení v Českém ráji. Jsou to chatičky, je u toho poměrně slušnej plac pro parkování a hezký prostředí na fotky. Samozřejmě je tam hospůdka , kde super vařej, a i bazén , ale ten je ve výstavbě, snad bude do června v provozu. Je tam i možnost nějakého rožnění a buřtění . Noc s polopenzí je asi za 250,- . Okolí na výlety je ideální a takovej klubovej výjezd na Kozákov ( nejvyšší hora Č. ráje 744m.n m.) by nemusel být špatný ...... Hold by to bylo bez sprintů a autosalonů , ale jde o sraz , pokec a ukázání svých krasavců , né ? ( myslím auta samozřejmě
).....
Tak názory na to ........ pište , nebo navrhujte něco jiného........ samozřejmě by to bylo pro všechny Daewoo cars a termín mimo sraz v Milovicích..... ( ale pokud by se vám to líbilo , musíme se domluvit kdy , abych to včas zabloknul, má to dost nacpaný)
Ještě dodatek , z Prahy je to 85 km podálnici do Turnova a pak 15 km po okrsce, není to nic hrozného . Pokud by chtěl někdo ušetřit na ubytování , může jet i domu , já to jezdím dost často a většinou pod hodinu. Nebo by se dalo domluvit i stanování....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e