Ja som dorábal dialkové ovládanie k centrálu minulý víkend. Doplnil som do vodičových dverí motorček a pod palubovku som skoval riadiacu jednotku
dialkového CZ10. Trochu ma prekvapil konektor v stľpiku predných dverí. Myslel som, že je tam len gumová prechodka kadiaľ idú káble do dverí.
Ale bol v ňom otvor kadiaľ som dotiahol 2 káble k motorčeku v dverách. To diaľkové má aj odskok na kufor. Uvažujem, že by som to dorobil aj na kufor.
Prajem ti, nech sa ti to všetko podarí. Je to fajn pocit otvárať dvere diaľkovým ovládačom.
Ahoj,mám Chevrolet Kalos 1.2 a potřeboval bych vědět kde je umistěná ovladácí jednotka centralního zamykaní,chtěl by tam zapojit jednotku s dálovým ovladáním můžeš mi poradit dik s pozdravem Pepa
hnedka ze záčátku tohoto vlákna máš všechno nádherně popsané
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
pejee píše:Nekupujte ty "hodinky" je to děsný šmejd už to tu bylo v jednom tématu někde... nestojí to za těch 15 doláčů pak sem schválně hoď fotku ať se zasmějem
má 50/50 % hodnocení,takže se uvidí,pro tu prdel to stojí za to
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
pejee píše:Nekupujte ty "hodinky" je to děsný šmejd už to tu bylo v jednom tématu někde... nestojí to za těch 15 doláčů pak sem schválně hoď fotku ať se zasmějem
má 50/50 % hodnocení,takže se uvidí,pro tu prdel to stojí za to
No nevim myslím že jak prodávají černoši u moře ty rolexky za 20eur tak ty jsou oproti tomu ještě kvalitní
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Lukine tie svetlá sa tiež niekde už preberali , sú na staršie Avea (Kalosa) .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Ja som dorábal dialkové ovládanie k centrálu minulý víkend. Doplnil som do vodičových dverí motorček a pod palubovku som skoval riadiacu jednotku
dialkového CZ10. Trochu ma prekvapil konektor v stľpiku predných dverí. Myslel som, že je tam len gumová prechodka kadiaľ idú káble do dverí.
Ale bol v ňom otvor kadiaľ som dotiahol 2 káble k motorčeku v dverách. To diaľkové má aj odskok na kufor. Uvažujem, že by som to dorobil aj na kufor.
Prajem ti, nech sa ti to všetko podarí. Je to fajn pocit otvárať dvere diaľkovým ovládačom.
Ahoj,mám Chevrolet Kalos 1.2 a potřeboval bych vědět kde je umistěná ovladácí jednotka centralního zamykaní,chtěl by tam zapojit jednotku s dálovým ovladáním můžeš mi poradit dik s pozdravem Pepa
hnedka ze záčátku tohoto vlákna máš všechno nádherně popsané
Ospravedlňujem sa, že som nezareagoval. Tak ako pise Luki je to tu na začiatku. Malo by sa to zhodovať aj s Kalosom. Schema, z ktorej som čerpal je popisovaná ako Chevrolet Kalos/Aveo.
Ak by si mal problém daj vediet. Len neviem či nás Luki v tejto teme nezrusi. Je to jeho vlakno.
Rastom a pepamatra klíďo můžete mě to nevadí a defakto jsem to začal takže můžete tu komunikovat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark