Dojezdové kolo-rezerva
Moderátor: Blue Lanos
Re: Dojezdové kolo-rezerva
Jasné ako facka, ani z CRO zimnú nezlikviduješ, ak nepoženieš 160. Tých 600-800 čísel vydržať musí
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Reklama
smire666 píše:Jasné ako facka, ani z CRO zimnú nezlikviduješ, ak nepoženieš 160. Tých 600-800 čísel vydržať musí
Zítra si pojedu opravit kolo a tou jejich lepící sadou jim tam snad udělám čoro moro, ale na druhou stranu je to moje blbost... minimálně tu dojezdovku sem si měl už dávno koupit!!!!
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
MirecP píše:To je pre mňa novinka, fakt existuje dojazdové kolo na Cruza 1,6 ? Lebo doteraz som myslel že nie, vozil som tam ako rezervu kolo so zimnou pneu, ale pretože tam potom nepasoval kryt ( hýbal sa) som to vyhodil a vozím sadu , ale teraz pred dovolenkou som na pochybách s tou sadou
Já mám kolo 17
Ahoj, jsi si jisty, ze je to 17? Ja mam taky rezervu, nahodou jsem ji ted pouzil, je to plechac, pneu je oznacena jako KUMHO KH17, ale je to R16, taky jsem na to cucel, ale je to tak.
Chci se zeptat, daval jsem to uz i na zavady, tady mi poradite treba lepe - odpadly mi tri krytky na srouby (ani jsem nevedel, ze tam jsou), takze ted vidim primo sroub, je to problem? Maji ty krytky i jinou funkci nez jen kryt? Muze to takto zreznout/zatuhnout/upadnout/vybuchnout? Odpadly 3 behem 2 km po vyvazeni kol, nevim, jaktoze upadly, ostatni drzi jak pribite. Muzu je prilepit?
Chci se zeptat, daval jsem to uz i na zavady, tady mi poradite treba lepe - odpadly mi tri krytky na srouby (ani jsem nevedel, ze tam jsou), takze ted vidim primo sroub, je to problem? Maji ty krytky i jinou funkci nez jen kryt? Muze to takto zreznout/zatuhnout/upadnout/vybuchnout? Odpadly 3 behem 2 km po vyvazeni kol, nevim, jaktoze upadly, ostatni drzi jak pribite. Muzu je prilepit?
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Tie dekle sú iba na okrasu. Zhrdzavie to aj s nimi... odpadnúť to mohlo, ak pri doťahovaní strhli závit tej krytky. Keď tak zohnať nové
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
chrudoš píše:Ahoj, jsi si jisty, ze je to 17? Ja mam taky rezervu, nahodou jsem ji ted pouzil, je to plechac, pneu je oznacena jako KUMHO KH17, ale je to R16, taky jsem na to cucel, ale je to tak.
Je to dojezdové 17, pneu je Continental.
taky bych řekl, že to bude 16 - 17 se podle mě nevleze do "díry" v kufru...?
Tak snáď naposledy, priemer kolesa vadiť nebude, pozri si ako sa zmenšuje profilové číslo pneu s rastúcim priemerom disku... akurát je širší dezén...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
smire666 píše:Tak snáď naposledy, priemer kolesa vadiť nebude, pozri si ako sa zmenšuje profilové číslo pneu s rastúcim priemerom disku... akurát je širší dezén...
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
17" je na výšku vyšší než 16 = má větší průměr, než 16"
o centimeter? to tam snáď dostane...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
konkrétně u Octavie - nedostaneš nemůžeš mít plnohodnotnou rezervu.. ale je to dáno i šířkou samozřejmě
Nebavíme sa ale o ochcávke
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
smire666 píše:Nebavíme sa ale o ochcávke
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
- ChevyEpica
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km