Česko - Slovenská súťaž o NAJ servis roka 2011
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Re: Česko - Slovenská súťaž o NAJ servis roka 2011
1,2 a 3 to je jen výměna oleje a drobnosti. Ale 4 to bude žrádlo pro servis. Výměna rozvodů, vodní pumpa, klínový řemen atd. To se teprve ukáže. A ty ceny. Kdo má prodlouženou záruku na 5let, pokud neudělá 4servisní prohlídku je nepováženou jak a co s ní dál. Ale to ukáže čas.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- Reklama
- Scorpion.11
No ten klínový řemen mi chtěli už měnit teť u 3servisky. Jinak 4serviska předběžně co jsem se informoval tak ± 6.000,-
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Včera som bol objednaný na výmenu snímača ABS na 10:00. Prisiel som 9:55 dal som im klúče a o 10:30 to bolo hotové.Vymenili to v záruke.Takže to vyzerá že im dám plný počet bodov 10. Mali tam aj nové malibu v plnej paľbe- chlapci no to je bomba . cena 24000e . Chcel som sa povoziť ale hovoril že ho ešte nemajú poistený a ani nemali značku-že keď chvíľu počkám tak to urobia. Sedel som vtom aute ako vo sne. Nááááádhera. Servis AB-Humenné.
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
JPS: malibu je jiná parádička .. jenom na to mít penízky
jinak naše aveo první garančka čeká asi tak za měsíc takže taky sem připíšu zkušenosti
jinak naše aveo první garančka čeká asi tak za měsíc takže taky sem připíšu zkušenosti
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake