Od který doby se u Shellu zadává PIN?18lukin18 píše:že jsem prý zadával dvakrát pin,natož ji říkám jak dvakrát pin když jsem ho dal jen jednou
Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co mě dnes nepotěšilo
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Docent II. píše:Od který doby se u Shellu zadává PIN?18lukin18 píše:že jsem prý zadával dvakrát pin,natož ji říkám jak dvakrát pin když jsem ho dal jen jednou
Zřejmě při placení kreditní kartou ... kolego Docentíku jinak nevím já předkládám Smart kartu a plátím keš
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zřejmě při placení kreditní kartou ... kolego Docentíku jinak nevím já předkládám Smart kartu a plátím keš [/quote]
No jo důchodci ty už musí platit jedině keš .... protože nejsou pro banky vhodní klienti!! Taky bych platil keš ,ale karta je pohodlnější...
Zřejmě při placení kreditní kartou ... kolego Docentíku jinak nevím já předkládám Smart kartu a plátím keš [/quote]
No jo důchodci ty už musí platit jedině keš .... protože nejsou pro banky vhodní klienti!! Taky bych platil keš ,ale karta je pohodlnější...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
no, nevím sice proč, by penzisté nebyli vhodnými bankovními klienty nebot' " JÁ " si ve svých 74 letech PIN své platební karty pamatuji ... možná lépe nežli " TY "
Zkrátka tyto platební transakce platební kartou provádím pouze tam kde je to nutné ne u kiosků a podobně
.....................
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.o8 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
Zkrátka tyto platební transakce platební kartou provádím pouze tam kde je to nutné ne u kiosků a podobně
.....................
Matiz SE/II.o8 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
záleží akú máš platobnú kartu... keď je s čipom Pay Pal tak sa pin zadavá. je to ochrana pre zneužitie. Ja to aspoň tak mám nastavené.Docent II. píše:Od který doby se u Shellu zadává PIN?18lukin18 píše:že jsem prý zadával dvakrát pin,natož ji říkám jak dvakrát pin když jsem ho dal jen jednou
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
No jo důchodci ty už musí platit jedině keš .... protože nejsou pro banky vhodní klienti!! Taky bych platil keš ,ale karta je pohodlnější...[/quote]J.Bad píše:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zřejmě při placení kreditní kartou ... kolego Docentíku jinak nevím já předkládám Smart kartu a plátím keš
Trošku mimo ne??? Raději taky platím keš a kreditku využívám pouze max. 2 x měsíčně k výběru a občas platby na paypal... a to nejsem ani v důchodu a do důchodu mám hodně daleko.... takže asi taky nejsem vhodná klientka pro banku!
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
" Verulinko " klídek , on to " Jirka " tak nemyslel a s tebou souhlasím na více jak 100% zdravím kolegině z branže a přeji nádherný den
Matiz SE/II.o8 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK + Emise do 07/2012
.................Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.o8 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK + Emise do 07/2012
jj zadával jsem jak pin tak i podpis,někdy to chce (je to bezpečnostní prověrka )Docent II. píše:Od který doby se u Shellu zadává PIN?18lukin18 píše:že jsem prý zadával dvakrát pin,natož ji říkám jak dvakrát pin když jsem ho dal jen jednou
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
-
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem nezažil, aby po mne u Sheilu chtěli víc nez jen podpis, ať to byla jakákoli karta.
To Veruli: V platebních kartách máš hokej nebo fakt používáš pro výběr z bankomatu kreditku?
To Veruli: V platebních kartách máš hokej nebo fakt používáš pro výběr z bankomatu kreditku?
máš to všude ale děje se to minimálně,je to bezpečnostní prověrka,setkáš se s tím u v obchoduDocent II. píše:Nikdy jsem nezažil, aby po mne u Sheilu chtěli víc nez jen podpis, ať to byla jakákoli karta.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Me nepotesil mobilek Mivvy One - nechce sezrat SIM kartu
V mem starem mobilku Nokia 1210 funguje SIMka bez problemu ...
hm ... asi reklamace po roce a pul fungovani
V mem starem mobilku Nokia 1210 funguje SIMka bez problemu ...
hm ... asi reklamace po roce a pul fungovani
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Myslela jsem platební kartu, hokej v tom nemám, jen všem těmto kartám říkám kreditka pro mě je to bez rozdílu, protože používám stejně jen jednu jedinou.Docent II. píše:Nikdy jsem nezažil, aby po mne u Sheilu chtěli víc nez jen podpis, ať to byla jakákoli karta.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Rozdíl v platební kartě a kreditní kartě je takový, že u platební karty využíváte své vlastní peníze a u kreditní karty jakby peníze od banky Ale to jen naokraj, to jsem tu nechtěl psát
Mně třeba včera nepotěšilo, že budu řešit další reklamaci na Cruze a to špatný reprák ve dveřích u řidiče. Ale na druhou stranu mně potěšilo, že pan Horečka mi obratem napsal, že s jedná o špatné repro a že ho objednají a jenom dojedu na výměnu
Mně třeba včera nepotěšilo, že budu řešit další reklamaci na Cruze a to špatný reprák ve dveřích u řidiče. Ale na druhou stranu mně potěšilo, že pan Horečka mi obratem napsal, že s jedná o špatné repro a že ho objednají a jenom dojedu na výměnu
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
-
- Kontaktovat uživatele:
Ježkový voči... Kreditní karta je pochopitelně také platební, tys měl na mysli debetní, že ? Konec OT, o (nejen) kartách je toho víc na forum.finexpert.cz, tady zůstaňme u aut...
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Takze uz som po operacii, vcera ma robili dneska pustili. Noc bola priserna a este to neskoncilo. Poskodena chrupavka a odskliabeny meniskus. Netesi ma to ze budem dlho PN a ze to kurva boli
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996