Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
takže mě doslova nasralo že jsem dostal odpověď od banky že vina není na jejich straně ale u mě,že jsem prý zadával dvakrát pin,natož ji říkám jak dvakrát pin když jsem ho dal jen jednou,no a ona řekla že si musím zajít na Shellku a tam vyřídit reklamaci.Takže jsem jel jako idiot znova na Shellku tam jsem žádal vedoucího a vedoucí není tak ji říkám kdo semnou vyřídí reklamaci,no a že prý v pondělí ale že nemám s těmi penězi počítat protože je vina na bance a hlavně prý na mojí straně,no což mě velice nasralo a říkám ji ať mě dá číslo na vedoucího,takže jsem mu volal a on byl neochotnej jako prase,takže mu říkám pokuď Vy to semnou nevyřídíte tak volám policii a podávám trestní oznámí za krádež peněz,na což zmlknul a byl jako beránek a že se na to zítra podívá a jestli bych se mohl stavit v pondělí,takže jsem zvědavej co on vymyslí,ale potopím ho ještě v tom že jsem psal hnusnou zprávu na centrálu ať si tam udělají pořádek,jinak to budu řešit vejš.No to sem se zase jednou nasral
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
- Reklama
Hmmm, aj to je skúsenosť Väčšinou, keď sa transakcia nepodarí na prvýkrát, aj mne príde SMS-ka že som platil dvakrát, no vzápätí príde jeden kredit. Ak by sa mi stalo to čo tebe, tiež by som hóóódne penil
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
nejhorší je to že tvrdí že jsem zadával dvakrát pin a já ho zadal jen jednousmire666 píše:Hmmm, aj to je skúsenosť Väčšinou, keď sa transakcia nepodarí na prvýkrát, aj mne príde SMS-ka že som platil dvakrát, no vzápätí príde jeden kredit. Ak by sa mi stalo to čo tebe, tiež by som hóóódne penil
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
...a oni ( na pumpe ) nemajú tie potvrdenky z POS-terminálu??? V evidencii musí byť predsa hneď jasné, či prebehla platba dvakrát alebo nie???! Majú tam teda fest bordel
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
on tam totiž nebyl páááááááán vedouci,kterému jsem musel volat a udělat čoro po telefonu tak ji říkám ať koukne na kameru kde je patrné že jsem zadával pin 1,tak koukla a bylo to tak.Jako bejt to 200kč tak ještě mávnu rukou a řeším to po neděli ale on to byl benzín za 1200kč to mě nasralosmire666 píše:...a oni ( na pumpe ) nemajú tie potvrdenky z POS-terminálu??? V evidencii musí byť predsa hneď jasné, či prebehla platba dvakrát alebo nie???! Majú tam teda fest bordel
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, tak mě dnes nasrala srážka z blbcem u nákupáku. Jedna stará čůza nakládala zboží do auta a dvakrát jí ujel vozejk a narazil mi do auta. Tak jsem po ní vyjel aby dávala trochu bacha. Ten blb co s ní byl na mě začal řvát abych se s toho krámu náhodou neposral. No ve mě to bouchlo. Tak jsem se do něj pustil co si o sobě myslí. Když jsem mu začal tykat, tak zase co si to dovoluju a já na to že on mi taky tyká a že nevim proč bych takovýmu vocasovi měl tykat a málem byla bytka. Moc nechybělo. Nebejt tam malej Budvyk tak bylo veselo. Ještě teď když si na to vzpomenu tak se mi zvedá tlak
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi
nooo tak to by ve mě taky vařilo,nepochopím tyto lidiBudvyk.cz píše:Zdarec, tak mě dnes nasrala srážka z blbcem u nákupáku. Jedna stará čůza nakládala zboží do auta a dvakrát jí ujel vozejk a narazil mi do auta. Tak jsem po ní vyjel aby dávala trochu bacha. Ten blb co s ní byl na mě začal řvát abych se s toho krámu náhodou neposral. No ve mě to bouchlo. Tak jsem se do něj pustil co si o sobě myslí. Když jsem mu začal tykat, tak zase co si to dovoluju a já na to že on mi taky tyká a že nevim proč bych takovýmu vocasovi měl tykat a málem byla bytka. Moc nechybělo. Nebejt tam malej Budvyk tak bylo veselo. Ještě teď když si na to vzpomenu tak se mi zvedá tlak
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re: Co mě dnes nepotěšilo
Ono vytáhnout osmičku někdy není sranda, já to zažil před mnoha léty a měl jsem asi týden pracovní neschopnost, takže na pohotovosti to nejspíš dělat nebudou.alvin píše:ísť do druhého okrsku na pohotovosť
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Jalan-Aajav
to je preto, ze sa ich snazis chapat ako ludi... ale to su ko..ti, a ti rozumeju len bolesti... keby mu niekto dokladne zlamal nos (a pripade obzvlast tazkeho pripadu ko..tizmu aj ruky), uz by si na ineho nikdy netrufol.18lukin18 píše:nooo tak to by ve mě taky vařilo,nepochopím tyto lidiBudvyk.cz píše:Zdarec, tak mě dnes nasrala srážka z blbcem u nákupáku. Jedna stará čůza nakládala zboží do auta a dvakrát jí ujel vozejk a narazil mi do auta. Tak jsem po ní vyjel aby dávala trochu bacha. Ten blb co s ní byl na mě začal řvát abych se s toho krámu náhodou neposral. No ve mě to bouchlo. Tak jsem se do něj pustil co si o sobě myslí. Když jsem mu začal tykat, tak zase co si to dovoluju a já na to že on mi taky tyká a že nevim proč bych takovýmu vocasovi měl tykat a málem byla bytka. Moc nechybělo. Nebejt tam malej Budvyk tak bylo veselo. Ještě teď když si na to vzpomenu tak se mi zvedá tlak
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Mě dnes nepotěšilo to že nám měl jeden klient zaplatit, ale nezaplatil, protože zapoměl vybrat a kvúli tomu aby nám zaplatil nepojede přeci zpátky do města, že se mu tam už nechce. To prej nějak do příštího týdne ještě vydržíme. Ono by se to dalo vydržet kdyby jsme tohle už párkrát neslyšeli
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi
Jo v tomhle státu o kurvu nezavadíšBudvyk.cz píše:Mě dnes nepotěšilo to že nám měl jeden klient zaplatit, ale nezaplatil, protože zapoměl vybrat a kvúli tomu aby nám zaplatil nepojede přeci zpátky do města, že se mu tam už nechce. To prej nějak do příštího týdne ještě vydržíme. Ono by se to dalo vydržet kdyby jsme tohle už párkrát neslyšeli
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
A nebo klucíí z ruskatomask píše:Pár krat nezaplatí a řeší právnik !!!
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
jj přesně,právník se postará pokuď je dobře postavená smlouva
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
To on zaplatí, ale teď jsme s nimy na něco počítali. Takže to musíme pořešit nějak jinak
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Peugeot 307SW 2Hdi