Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
to mám já je nemusim 3x mačkat. zamknu auto a okna se autom. dotáhnou. i to má pojistku proti přivření. ale to nevim jestli to měl cruze od začátku.
stažení oken mám tak že zmáčknu odemknutí vteřinu počkám a pak na 3 vteřiny zmáčknu zaknutí a okna se stáhnou. má to nějakou pojistku aby při stažených oknech nebyly odemčené dveře. ale pak auto zase odemknu a okna zůstanou dole. pak zamknu a okna jdou nahoru.
stažení oken mám tak že zmáčknu odemknutí vteřinu počkám a pak na 3 vteřiny zmáčknu zaknutí a okna se stáhnou. má to nějakou pojistku aby při stažených oknech nebyly odemčené dveře. ale pak auto zase odemknu a okna zůstanou dole. pak zamknu a okna jdou nahoru.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
- Scorpion.11
zamknu-odemknu-zamknu-odemknu a cože jsem to vlastně chtěl??
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
i ja to tak mam je to jak pro raketove inzenyry
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
nebýt mojí přítelkyně tak sem na to stáhnutí oken do teď nepřišel. ale nakonec je to jednoduché.
jj, jak si zvyknes tak je to pohoda ja vyuzivam hlavne to zatahnuti oken po zamceni, prijedu k baraku s otevrenyma oknama, vysednu, lidi koukaj ze sem nezavrel okna a odchazim a v tom! zamknu a okna zajizdeji
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
joooo tak na tohle se už taky těšímSERGEJ_3 píše:jj, jak si zvyknes tak je to pohoda ja vyuzivam hlavne to zatahnuti oken po zamceni, prijedu k baraku s otevrenyma oknama, vysednu, lidi koukaj ze sem nezavrel okna a odchazim a v tom! zamknu a okna zajizdeji
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
mas objednano,jo?
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
mám doma jen čekám na zapojení centráliuSERGEJ_3 píše:mas objednano,jo?
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
přesně ale machrovina je to spíše na starších vozech než je Cruze u takového vozu je to už skoro požadováno.. ale šuper čuper věc to teda je... na Zlatonce jsem to měl řešené jinak a tady na Cruzu jsem to prostě musel mít taky a modul je velice jednoduché řešení
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
souhlasíSERGEJ_3 píše:jj, jak si zvyknes tak je to pohoda ja vyuzivam hlavne to zatahnuti oken po zamceni, prijedu k baraku s otevrenyma oknama, vysednu, lidi koukaj ze sem nezavrel okna a odchazim a v tom! zamknu a okna zajizdeji
sháním do zadních blinkrů diadémky. ale tam už neni klasik žárovka jako ve předu ale velká celosklěněná asi T20 nevíte jestli se vůbec dělají??? žlutá vajíčka v zadních blinkrech mě točí
Ja mam vzadu chromove ziarovky blinkerov...vobec neni vidno nic oranzove, co ma tesi
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
a jak to svítí já jednou měl na Nexii a když svítilo sluníčko tak nic moc. a kde si je sehnal?Kjub píše:Ja mam vzadu chromove ziarovky blinkerov...vobec neni vidno nic oranzove, co ma tesi
Neni to vobec vidno, ani za slniecka, blika to normalne na oranzovo a kupil som to vo Forstingeri... Predne blinkere mam s takym odleskom do modra... Ale chcem zohnet do zelena
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ