![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
micho, dik, vyskusam ... aj ked som akurat robil minuly tyzden poriadok a vsetok polystyren povyhadzoval
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
to mám tetka taky a musím na vyvážení letos po 3tí a už mě to nebavíVIP píše:S vibrací volantu mám zkušenosti z Feldy, bylo to vždycky rozhozený vyvážení gum. Vyváženo a bylo vše v pohodě. To druhý netuším.
Podla mna ked ti to urobi niekedy druhy krat, tak to daj checknut do servisu...Ak ne, tak to asi nic nebude...brnco3 píše:Potrebujem poradiť. Včera som naštartoval auto a zaznela rana. Proste ako kaby niečo vystrelilo do výfuku. Počítač nič neukazuje. Čo to je? Mám si robiť starosti? Ďakujem za rady.Branislav
Chrudosi, nazdar zpatky, dlho si tu teda nebol! Si sa sem vratil hned s dvoma zavadami, no pekne!chrudoš píše:48 tis., auto ma dva a pul roku, no uz je to veteranHonzo ja doufam, ze to je ten remen, co jsem videl jinde (pravda byla to 2,5 V6 Mazda), bylo to jakesik lozisko spojky a musela se menit cela spojka
Aspon bych otestoval "5 let zaruku". Ted s tim jezdi pritelkyne, da se rict, ze pri startu nejde nic slyset, kdyz se cca do 10 km zastavi, auto jemne piska, kdyz se jede dal, tak to pak prestane, no v pondeli se objednam a uvidim. A kola vyresim potom, doufam, ze to bude tim (ne)vyvazenim.
Hergot musim tu toho precit tak tunu, at se tu do toho zas dostanu, vubec jsem nestihal
Tá rana bola hneť ako som naštartoval. Ako som otočil kľúčikom. Kunda /kuna/ to nebola. Teda apoň myslím.denny píše:Žeby ořech ve výfuku, či kuna se lekla, když jsi nastartoval a praštila se hlavou o kapotu?![]()
![]()
A při nastartování a už jsi aj popojížděl či hned jak jsi nastartoval? Při popojíždění by to mohla být ruční brzda, pokud jsi dlouho stál, tak ony se destičky přilepí ke kotouči a pak to někdy pukne
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |