Tak řešit to přes právníka vždy nechávám až nakonec. Už jsem přes něj řešil dost věcí a vždy úspěšně, ale jednat to trvá déle a jednak tím člověk ublíží i lidem, kteří za to nemůžou a když je neznám, tak nerad někomu ubližuju, radši se dohodnu.18lukin18 píše:Být tebou tak už do toho zapojím asi právníka když snima není řeč já su tvrdohlavej beran a jdu si tvrdě za svým
ty čísla to je jako nějaké měřítko,říkám jen že to tak vypadá když to není čas
Ty čísla fakt nevím, ale měřítko mě teda nenapadlo, celkem dobrej nápad
Ty žluté čáry jsou super věc, podle nich se člověk dokáže dokonale orientovat, ona couvací kamera je vůbec bezva věc.tomask píše:Tak ty žluté čáry vzdálenosti mi neukazuje, já mám čistý obraz.
Co se týče té černé tak to se občas stane, stači spatečku vyřadit a znovu zařadit.
Je to elektronika a tá občas nestihne přehodit obraz, tohle se občas stane i v Mercedesech a občas se mi to stalo v Passatu.
Elektronika v autech občas zazlobí to je v každém autě.
Držím palce.
Tu čáru nijak neřeším, prostě to beru tak, že se tam občas ukáže, ale protože mi to nepřekáží ve funkčnosti, tak to neřeším.
To máš teda pravdu, si vyčítám, že sem to vůbec kupoval. Sem si měl koupit navigaci na sklo a byl klid.Scorpion.11 píše:Tolik peněz a ještě více starostí místo radosti