Výfuk
Moderátor: Blue Lanos
Výfuk
Měl jsem sežranej "vlnovec" u prvního dílu výfuku. Kutil domácí mi ho vyříznul, a doplnil kusem roury, že prej je vejfuk uloženej jako plovoucí, takže to bude dobrý. No, není. V určitých nízkých ot. rezonuje celej Lanosek. Co Lanosáci na to? Yarek
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem prasklý delší vlnovec vyřešil nejprve navařením padesátky trubky místo něj. Ale ten komfort jízdy potom se mi vůbec nelíbil S novým navařením vlnovcem je to už o něčem jiným. Jen mě překvapilo, že třeba na autodilykrc.cz mají celý první díl .....a ani ne mkoc drahý, a když jsem se jich ptal, tak ho mají jenom s jedním vlnovcem. Doufám, že to odrbali na tom kratším a nechali tam ten delší........jinak s tím kupující dopadnou jak my s "trubkama"
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
No zase na druhou stranu........trubka je furt lepší jak děravej vlnovec. Je mi příjemnější když to auto občas zarezunuje, než když se po mě každej na ulici čumí co to jede za prdítko Ale dáse v pohodě jezdit i s prasklým vlnovcem............jen nesmíš šlapat na plynrichiprofi píše:inak toto iste sa stalo aj mne....uz je ale na ceste novy vlnovec.....teraz mam odjazdy z krozovatky ako MIG 29...samy hukot
Dnes jsem "renovoval" kompletně výfuk. Přední díl: výměna delšího vlnovce (ten jsem ale měnil asipřed třemi týdny) Kat: odrbat ocelovým kotoučem a stříknou pozinkem na výfuky. Střední tlumič: bohužel byly matky na šroubech z katu tak zarezlé, že by se musely urvat. Navíc závity na katu mají jiný stoupání než metrický - bacha na to, nedá se to nahradit klasickýma matkama Takže tlumič i příruba odrbat a opět pozink. A poslední díl: To byla samozřejě lahůdka. Ten byl díravej jak řešeto, ten snad kdyby tam nebyl, tak to bylo jedno Ten nahradil nový od výrobce pozinkovaný Bosal. Bohužel až po namontování a zacpání výfuku rukou jsme zjistili, že v lemu profukuje, takže ho budu muset reklamovat Každopádně i tak má autí tišší a kultivovanější chod motoru, zmizly vibrace kolem 3000 otáček a zdá se mi, že to i líp táhne. Jestli klesne spotřeba......to se uvidí.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To věřím, že je to krásné povození. Časem přibude 2.0 l i do mé nexie.richiprofi píše:no zajtra by som mal mat ten vlnovec spraveny aj ja...lebo je to hrozny zvuk, ako vytuneny trabant inak co sa tyka toho trasenia....s kamosom sa vozim na calibre 4x4 2,0t cca 320koni....akoze to inak rezonuje...MoTec robi svoje....kamion je oproti tomu kludny
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: