FoXiku musíš ji oživit,dát ji šťavu inspirovat ostatníFoXo píše:Hned ako som sa dostal na stranku Lanos clubu som sa pozeral po dakej clubovej nalepke ci logu ale doteraz som nic nenasiel
Uz aj stranka upada do zapomenutia
Logo Daewoo Chevrolet
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Logo Daewoo Chevrolet
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
- Reklama
Tomask tak jenom trochu naznač oco GOtomask píše:Poté začali i Cruzáci se o tom bavit, ale jaksi to utichloScorpion.11 píše:Poky Ul píše:Rewegear o5 krasavec
Otázka pro majitelé Avea a Cruze proč si neuděláte něco jako my EAGLE SQUADRON
Cruzáci něco planují ale tiše
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
..................
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.o8 r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U38 --- STK + Emise do 07/2012
A skoro nikdo ji nechtěl - všechny jsem je od Rebela odkoupil a zůstaly mi . Hlavně, že byli Matízaci spokojeniVazoun píše: Před několika roky ... někdo z " Daewoo clubu Matiz " navrhnul tuto samolepu pro členy Matiz clubu ... už se ani nepamatuji kdo byl navrhovatel . A Matizáci byli spokojeni.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
......................Vojta píše:A skoro nikdo ji nechtěl - všechny jsem je od Rebela odkoupil a zůstaly mi . Hlavně, že byli Matízaci spokojeniVazoun píše: Před několika roky ... někdo z " Daewoo clubu Matiz " navrhnul tuto samolepu pro členy Matiz clubu ... už se ani nepamatuji kdo byl navrhovatel . A Matizáci byli spokojeni.
Mám " Vojto " na mysli ty Matízkáře - co si je od Pavla/Rebela koupili ... já osobně jich měl 10 ks + nějaké na SPZ Možná ani nikdo neví, že je máš Ty !
Nevím, kolik lidí si je koupilo přímo od Rebela, ale já jsem je loni nabízel na Olšovci a nepochodil jsem. Ale už to neřeším a řešit nebudu. Konec aktivit - akorát na to vždycky doplatím.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
......................Vojta píše:Nevím, kolik lidí si je koupilo přímo od Rebela, ale já jsem je loni nabízel na Olšovci a nepochodil jsem. Ale už to neřeším a řešit nebudu. Konec aktivit - akorát na to vždycky doplatím.
No nevím, zda děláš dobře jako partafíry " Matiz clubu " si Tě opravdu všeci Matízáci moc vážíme a těch několik t.z.v. skalních co jezdíme na srazy obzvláště. Vím, že nás " Daewáků " ubývá a to nejen co vlastníme Matize. Už i kolega Stanley z Děčína, přesedlal na jinou značku vozu a bůh ví kdo ještě. Aktivita Matízkářů je rok od roku slabší ale to " My " bohužel už nikterak neovlivníme.