Arendal píše:A nechces abysme se ti na to sborove podivali???
par dobre mirenych a budes mit naporad pokoj
elitní Brňeský tým se ti na to podívá
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
kdyby vás tak chytl zánět okostnice jak jste volali měl jsem tel doma a byl na poliklinice, volal jsem vám oboum večer tak 8,30 z pevné a nikdo jste tel. nebrali zbabělci mysleli jste že volá asi žlutá smrt
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
ladinek píše:kdyby vás tak chytl zánět okostnice jak jste volali měl jsem tel doma a byl na poliklinice, volal jsem vám oboum večer tak 8,30 z pevné a nikdo jste tel. nebrali zbabělci mysleli jste že volá asi žlutá smrt
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
ladinek píše:kdyby vás tak chytl zánět okostnice jak jste volali měl jsem tel doma a byl na poliklinice, volal jsem vám oboum večer tak 8,30 z pevné a nikdo jste tel. nebrali zbabělci mysleli jste že volá asi žlutá smrt
no chlapi.....
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
no chlapi.....
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
no chlapi.....
To ještě existuje pevná ?Proto třeba nikdo nebral telefon protože pevná linka je snad dnes už středověk
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark