Nestačím to všechno dočítat Ty samozřejmně také a to co dal Hoza se mi také moc líbí.
Vždyť Orlíci jsou krásné auta, tam nelze než tiše závidět, taková jízda to musí být pořádný nářez.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Takže pánové, pod tlakem důkazů musím odvolat své předešlé pochybovačné poznámky nad dvoukřídlou verzí a navíc ve stříbrném provedení!
A protože jsem člověk uznalý, veřejně si zde sypu popel na hlavu a prohlašuji, že to vypadá velice dobře, ba co víc, nechám se možná i zlákat!
ReWagarovi za přípravu a ostatním za výdrž, že si dvoukřídlou verzi nenechali rozmluvit!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ... Suzuki AN400 Burgman '99
Nestačím to všechno dočítat Ty samozřejmně také a to co dal Hoza se mi také moc líbí.
Vždyť Orlíci jsou krásné auta, tam nelze než tiše závidět, taková jízda to musí být pořádný nářez.
Tě někdy svezem Budvyk má rodinu na Sázavě a já v Prostějově tak dáme někdy minisrazík
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
dadif píše:Takže pánové, pod tlakem důkazů musím odvolat své předešlé pochybovačné poznámky nad dvoukřídlou verzí a navíc ve stříbrném provedení!
A protože jsem člověk uznalý, veřejně si zde sypu popel na hlavu a prohlašuji, že to vypadá velice dobře, ba co víc, nechám se možná i zlákat!
ReWagarovi za přípravu a ostatním za výdrž, že si dvoukřídlou verzi nenechali rozmluvit!
A což až to uvidíš na vlastní oči zlákat se nech at je nás víc
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Mě se ta dvoukřídlá líbila ihned a jak je vidět tak si ji asi dají všichni
Jinak "hoza" na tom zlatém kříži ta malinká dvoukřídlá nemá též chybu
Jinak paráda a jsem rád, že jste to dotáhli do zdárného konce
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
A co je to za fólii, aby to taky něco vydrželo a nebylo to po prvním umytí jen šedivý, to by se mi pak na autě ztratilo
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ... Suzuki AN400 Burgman '99
Zdarec, přidávám pár detailů jak to vypadá na černé
Tá nálepka je super, má to gule, hlavu aj pätu. Na tom čiernom Orlovi sú ale už tie dve samolepky na zadnom skle priveľa a vedľa tej Eagle Squadron vyzerajú ako chudobné príbuzné.
Neboj, ty už tam nejsou. Bylo to první foto
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Sem rad ze se provedeni libi a aby se nereklo ze jsem soukromnik , zpatecnik a nekamarad tak si tu jednokridlou sundam a zitra si v praci vyrezu dvoukridlou letku At sme teda jednotni!
Jinak pokud me klapne ten Litoimericky sraz tak bud mit pro vas prekvapeni
Naposledy upravil(a) ReWegar dne pon kvě 28, 2012 21:57, celkem upraveno 1 x.
ReWegar píše:Sem rad ze se provedeni libi a aby se nereklo ze jsem soukromnik , zpatecnik a nekamarad tak si tu jednokridlou sundam a zitr asi v opraci vyrezu dvoukridlou letku At sme teda jednotni!
Jinak pokud me klapne ten Litoimericky sraz tak bud mit pro vas prekvapeni
Jen pro zajímavost?černou nebo stříbrnou verzi?
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi