Sakra dalsi problém !
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
skor nez neco kupis popytaj sa viacerych ludi lebo nie kazdemu servisu sa da verit. Ludia su dnes svine a oje*u ta kde mozuShibby píše:no tak vymena toho snimace otacek a civky me stala 5000 ale furt to nejede kdyz se auto zahreje tak jede na 3 valce a prej budu muset koupit vstrikovace paliva za 20 000 !!!! (4x5000) to je hruza
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
No tak možné to je že je nějaký špatný.Ale da se to změřit,a navíc bych měnil jen ten který nejede vůbec.A myslim že se daji pořídit do 3000 za kusShibby píše:no tak vymena toho snimace otacek a civky me stala 5000 ale furt to nejede kdyz se auto zahreje tak jede na 3 valce a prej budu muset koupit vstrikovace paliva za 20 000 !!!! (4x5000) to je hruza
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
- Kontaktovat uživatele:
chemia na to nepomoze. ten vstrekovac nebude zaneseny aleShibby píše:jj vedej kterej to dela a ted to zkouseli v servisu vycistit nejakou chemii kterou dali do benzinu tak v pondeli uvidim
bude vadny elektricky.
v podstate vnutri nieje nic len cievka a nejake jadro ktore sa elektricky
dviha a tym otvara a zatvara ventil.
Mal som ho takto vadny na raceri GSI aj ked tam je len jeden
a potom sa to tavrilo celkovo divne. vynechaval motor lebo nebolo
dostatok benzinu. raz otvoril raz neotvoril.
treba ho vymenit ale urcite by som nekupoval novy..... treba kupit na
vrakovisku niekde. ja som to tak urobil a fachci. stal ma 1000 Sk.
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Mohol by som osr... kupovat novy. Ved zhruba za 30.000 kupis cele druhe auto na suciastky... A mozno by trysky pasoval aj z dakeho oplu a tych sa vala na vrakoviskach neurekom...
Inak aj ked funguje tryska zalezi ako rozprasuje. Na jednej anglickej stranke to raz popisovali aj s obrazkami. Ja obcas davam do benzinu STP na cistenie vstrekovacich systemov....
Inak aj ked funguje tryska zalezi ako rozprasuje. Na jednej anglickej stranke to raz popisovali aj s obrazkami. Ja obcas davam do benzinu STP na cistenie vstrekovacich systemov....
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: