Tak sem se dnes konecne dockal a musim rict ze je to paradni jizda! Docela sem se bal te velikosti (z Fabie) ale zachvilku sem si to uz sinul v pohode a lehkou nohou po dalnici z Liberce do Prahy. (Prumer 7,4l)
Zitra jdu na instalaci zamku radici paky a pozitri na zatmaveni skel
Jedna se tedy o CHEVROLET ORLANDO LTZ (2012) v GAZ BÍLÉ (nejlepsi barva na orlando) 1.8 141 k (104 kW) na 17"
orel_top.jpg (191.02 KiB) Zobrazeno 6445 x
24.5.2012
Auto sem rovnou od prodejce vybavil dvema sadama prislusenstvi: - Bezpecnostni sada
Sada žárovek
Výstražný trojúhelník
Bezpečnostní vesta
Sada nářadí
Držák náhradního kola
Ocelové kolo 16"
- Ochranna sada
Velurové koberce
Přední a zadní zástěrky
Ochranné lišty prahů
Boční lišty
Podložka do nákladového prostoru
25.5.2012
Zamek razeni
VIN kod na vsechna skla
26.5.2012
Nalepka EAGEL SQUADRON
Bile ramecky SPZ
Zatmaveni zadnich oken na 20%
5.6.2012
Original 16" alu Orlando se zimnim obutim
Naposledy upravil(a) ReWegar dne sob čer 09, 2012 17:53, celkem upraveno 7 x.
milosh píše:Dobre jsi udelal, je to krasny auto, diky Pokymu jsem se i chvilku svezl a dobre dost
To čo má byť za hodnotenie? Ako nám to tu na orlandovskom fóre môžeš napísať "... a dobre dost"
Vyjadruj sa jasne ... "je to predsa SUPER zvezenie"
já měl možnost prolést Smiremu důkladně Orlíka a těším se až někoho ukecám na svezení sedělo se v něm nádherně,mít rodinu tak bych neváhal a bral Orlíka a hlavně bílého
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
peterv píše:Prídi do Michaloviec a môžeš sa previesť
třeba se uvidíme na srazu v Bratislavě nebo na jiném sraziku Nabídky si vážím
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
milosh píše:Dobre jsi udelal, je to krasny auto, diky Pokymu jsem se i chvilku svezl a dobre dost
To čo má byť za hodnotenie? Ako nám to tu na orlandovskom fóre môžeš napísať "... a dobre dost"
Vyjadruj sa jasne ... "je to predsa SUPER zvezenie"
já měl možnost prolést Smiremu důkladně Orlíka a těším se až někoho ukecám na svezení sedělo se v něm nádherně,mít rodinu tak bych neváhal a bral Orlíka a hlavně bílého
Když dorazíš do Litoměřic na sraz budeš mít možnost se svézt i mojim Orlem
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Poky to dorazím,minule to nevyšlo ale tetka to vyjde,jedu se podívat i do Bratislavy,takže se jen těším až vyhlásíte den D a dorazím i kdyby čert na koze jezdil
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
smire666 píše:Lukin a čo si mi na Olšovci nepovedal Ochotne by som ťa previezol Priprav sa, 16. júna sa vezieš
OK OK aspoň s mám na co těšit
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
a jaká je spokojenost jinak už se těším až poznám dalšího Orlanďáka
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark