smire666 píše:OK, presný termín je teda 16. júna o 12:00 na dohodnutom mieste. Aspoň Lukin by si totiž chcel doobeda popozerať staré mesto
SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Ako tak pozerám, stáva sa, že na fóre je viac návštevníkov ako prihlásených registrovaných členov. Ubezpečujem týmto všetkých návštevníkov, že zrazy sú verejné, nie len pre členov, ale aj pre sympatizantov Každý je vítaný...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
smire666 píše:Pre GPS-károv:
48° 11' 2.27" N, 17° 10' 39.51 E
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Jedna drobná kozmetická úprava. Aby bolo dosť času pre každého potenciálneho účastníka na prípadné doobedňajšie rodinné nákupy, obed a pod. víkendové povinnosti, navrhujem začiatok medzi pol treťou a treťou hodinou popoludní. Počas zrazu je bezpočet možností občerstvenia v blízkom centre ( kaviarne, teplé jedlá, WC )...
Na tomto zraze sa dohodneme na tej grilovačke, atď....
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white EAGLE SQUADRON Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Pokial som dobre videl na predchadzajucej stranke, lomngi spominal, ze urobime zraz spolu s grilovackou
citujem:
lomngi píše:A čo Tak urobiť sraz spojenú grilovačkou. Po prípade kto má chuť a náladu môže si aj zaveslovat po prípade ako adrenalin vodný skuter. Berte to ako návrh. priestor,gril parkovanie lode, vodu mám.
Tak som si to nejako spojil s tym nasim zrazom
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Takže Vážení mám převelice dobrou zprávu,dneska se mě podařilo ukecat nadřízené na toho 16.6 a ZADAŘILO SÉÉÉÉÉÉ TAKŽE BRATISLAVO TĚŠ SÉÉÉÉÉÉÉ
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark