hele tomasu...ta vonavka je fakt luxusni...ja sem ted dokonce musel uplne zavrit ten regulator...to je intenzita jako svina maximalni spokojenost
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
SERGEJ_3 píše:hele tomasu...ta vonavka je fakt luxusni...ja sem ted dokonce musel uplne zavrit ten regulator...to je intenzita jako svina maximalni spokojenost
jj ta voňavka je fakt bomba
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
SERGEJ_3 píše:hele tomasu...ta vonavka je fakt luxusni...ja sem ted dokonce musel uplne zavrit ten regulator...to je intenzita jako svina maximalni spokojenost
že by taky višeň
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
že by taky višeň
jj taky višeň
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
tomask píše:Višní jsem měl nejvíc a ještě mi zbyli, jsem rád že se vám vůňe líbi.
Ta vôňa nemá chybu. Keď už moja žena to pochválila Tak to je čo povedať. Do teraz na každú jednu frflala. Tak že tome pri najbližšej príležitosti beriem zas 2 ks.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
No asi jo, prodejce to mi nesmrdí se taky koukal kolik se toho prodalo.
Počítali že to bude o půlku méně.
Bolo to poprvé co vůně někomu dali k prodeji.
Pokud bude zájem, tak mi napište SZ a uvidím co se dá stím dělat možna by to šlo i bez poštovného.