Myslis to pade co tam uz dalmilosh píše:To cekas rok a pul? Tak to bych se na to osobne vysr.. nebo cekal aspon pade slevu
CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
- Reklama
Naštěstí jsem si před rokem ještě nechal svoji starou Sierru 2.3 D GL, r.v. X/1987, projít technickou.
to jako fakt čekáš rok a půl
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
V březnu 2011 jsem objednal. Mělo být do prázdnin. Jenže diesely nebyly ani po prázdninách. Ke konci roku 2011 mi nabízeli s benzinovým motorem, ale já chtěl silnější motor. V lednu 2012 mi volali, že by diesel byl, ale v jiné barvě a bez střešního okna a možná by u LTZ byla jen 16" kola. Nevzal jsem to, když už jsem čekal tak dlouho. Teprve v dubnu 2012 mi potvrdili konfiguraci a "rodné číslo" auta. Vše sedí 100%. Přislíbené dodání v srpnu/září 2012, já počítám s říjnem 2012. Hádám, že i tady na fóru jsem první v době čekání!
klobouk dolů že čekáš tak dlouho na Orlíka,nepřemýšlel jsi i o jiné značce vozu,neodrazovalo tě toPierre píše:V březnu 2011 jsem objednal. Mělo být do prázdnin. Jenže diesely nebyly ani po prázdninách. Ke konci roku 2011 mi nabízeli s benzinovým motorem, ale já chtěl silnější motor. V lednu 2012 mi volali, že by diesel byl, ale v jiné barvě a bez střešního okna a možná by u LTZ byla jen 16" kola. Nevzal jsem to, když už jsem čekal tak dlouho. Teprve v dubnu 2012 mi potvrdili konfiguraci a "rodné číslo" auta. Vše sedí 100%. Přislíbené dodání v srpnu/září 2012, já počítám s říjnem 2012. Hádám, že i tady na fóru jsem první v době čekání!
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Pierra by som už len z recesie navrhoval presunúť do kategórie čestných členov
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Jo ten to auto bude muset mít hodně rád
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Kdyz jej milujes, neni co resit....jak s tou reklamou na kofolu... Ale takto milovat neco, na co zatim jen cekas, to uz je na metalPoky Ul píše:Jo ten to auto bude muset mít hodně rád
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
Tomu se říká PLATONICKÁ LÁSKA...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
záloha pade = 50 000 CZK?
Rok a pol točia tvojich 50 tis., takže zľava musí byť min. vo výške úrokov ...
Určitě to je čekačka jak nasmire666 píše:Pierra by som už len z recesie navrhoval presunúť do kategórie čestných členov
- Přílohy
-
- is.jpg (4.02 KiB) Zobrazeno 4485 x
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Neodrazovalo. Absolvoval jsem testovací jízdu a potom ta cena...však víte. Dostalo mě. V prosinci 2010 jsem pobýval na Floridě a díval se po tamějších nabídkách aut. Původně jsem myslel, že cena na autech z dálky viditelná je nějaká první splátka půjčky, že je v tom nějaký háček, že s nadsázkou řečeno v nadstandardní výbavě budou u auta i všechna 4 kola, a ne jen 3. Jenže ona to byla cena za auto jak za housku na krámě, žádné chytáčky. A to vás přejde chuť si v Evropě vůbec auto kupovat. Navíc krize u nich srazila ceny nejen nemovitostí.18lukin18 píše:klobouk dolů že čekáš tak dlouho na Orlíka,nepřemýšlel jsi i o jiné značce vozu,neodrazovalo tě toPierre píše:V březnu 2011 jsem objednal. Mělo být do prázdnin. Jenže diesely nebyly ani po prázdninách. Ke konci roku 2011 mi nabízeli s benzinovým motorem, ale já chtěl silnější motor. V lednu 2012 mi volali, že by diesel byl, ale v jiné barvě a bez střešního okna a možná by u LTZ byla jen 16" kola. Nevzal jsem to, když už jsem čekal tak dlouho. Teprve v dubnu 2012 mi potvrdili konfiguraci a "rodné číslo" auta. Vše sedí 100%. Přislíbené dodání v srpnu/září 2012, já počítám s říjnem 2012. Hádám, že i tady na fóru jsem první v době čekání!
To bych nechtěl, je na mě moc nízký, v Orlandu se sedí výš a s ženskou se v něm narozdíl od toho sporťáku dá i lehnout.Tsoenami píše:Určitě to je čekačka jak nasmire666 píše:Pierra by som už len z recesie navrhoval presunúť do kategórie čestných členov
Lidi je to BLÁZEN To já jel do MOTO MORAVA tam mi řekli, že budu čekat tři měsíce tak jsem jel do řiti. Pak jsem to domluvil v AutoBayer v Brně a ti mi řekli že týden max dva. Objednal jsem 16.4.2012 s tím, že když to do konce měsíce nestihnou, vrátijou mi zálohu. 28.04.2012 jsem si pro něj jel. V MOTOMORAVA mi taky tvrdily, že diesel v automatu je problém, ale jak pro koho. Mám 2.0 VCDI 120KW LTZ automat. Rok a pul bych teda nečekal ani na FERRARI
Orlando 2.0VCDI LTZ AT. Bílá.
Ano 50000 CZK. Zkusím si ty úroky vybrat ve zboží.peterv píše:záloha pade = 50 000 CZK?