SprintFilter - montáž
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- ]Rebro[
SprintFilter - montáž
Prinasam vam zopar (3) zaberov z montaze mojho sportoveho filtra. Ide o znacku SprintFilter a nie je bavlneny ako ostatne filtre, ale z POLYESTERU.
Co sa tyka zvuku, tak ten sa vyrazne zmenil, upozornujem na fakt, ze predtym som mal obycajny papier.
Vykon... mno to neviem takto posudit. Ked som siel na testovaciu jazdu, isli sme 4ks takze asi tak. Ale musim este poriesit oddelenie filtra od okolia. Ale to az v dalsej casti
takze:
1. Odstranil som airbox
2. Vyrobil som si redukciu medzi filtrom a nasavacim potrubim. Posluzilo PVC kolienko
3. Do kolienka som urobil miesto na umiestnenie vzduchoveho cidla a na druhy koniec nasadil samotny filter. Vsetko samozrejme poriadne zaistil paskami.
Zatial je to vsetko. Az si premyslim ako na izolaciu tak to sem nezabudnem prilozit.
Co sa tyka zvuku, tak ten sa vyrazne zmenil, upozornujem na fakt, ze predtym som mal obycajny papier.
Vykon... mno to neviem takto posudit. Ked som siel na testovaciu jazdu, isli sme 4ks takze asi tak. Ale musim este poriesit oddelenie filtra od okolia. Ale to az v dalsej casti
takze:
1. Odstranil som airbox
2. Vyrobil som si redukciu medzi filtrom a nasavacim potrubim. Posluzilo PVC kolienko
3. Do kolienka som urobil miesto na umiestnenie vzduchoveho cidla a na druhy koniec nasadil samotny filter. Vsetko samozrejme poriadne zaistil paskami.
Zatial je to vsetko. Az si premyslim ako na izolaciu tak to sem nezabudnem prilozit.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
no to by opravdu chtelo i tady, sam jsem to taky dal pryc, ale mam jen vlozku s upravenym sanimkaso píše:Ja som vyhodil to nechutne nasavanie nad chladicom.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já to tam nechal, mně se to líbíkaso píše:Ja som vyhodil to nechutne nasavanie nad chladicom.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, díky za odpověď, palikxy.palikx píše:S dovolením odpovím za ivana ano už to má a píše o tom v tematu Počet zubu rozvodáku.
Já sání už mám dávno vyřešené... !!!!!!!!
Nexia² project
Ivane, stale nechapu, proc tam mas tu nepotrebnou rouru nad chladicem? me se tam teda ale vubec nelibi a brzy pujde pryc, stejne jako minuly rok, co jsme presel na letni provoz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Clanek od ]Rebro[ -a vysel i na nexiaclubu s podrobnejsim popisem
https://www.nexiaclub.com/montaz-sportovniho-filtru/
https://www.nexiaclub.com/montaz-sportovniho-filtru/
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, mám ji tam proto, že ničemu nevadímilosh píše:Ivane, stale nechapu, proc tam mas tu nepotrebnou rouru nad chladicem? me se tam teda ale vubec nelibi a brzy pujde pryc, stejne jako minuly rok, co jsme presel na letni provoz
Nexia² project