Docela často mi při zamykání Tacundy dálkáčem zůstane svítit levý blinkr,místo aby jen bliknul... Při odemykání se mi to stalo jen jednou.. Ale při tom zamykání docela často... Napadá někoho, kde je zrada?
Moderátor: Blue Lanos
Díky za odpověď.. Ještě - kde je řídící jednotka centrálu?blackjohn píše:Z řídící jednotky dálkového ovládání(anti-theft unit) jde každá strana zvlášť, takže jestli normálně blinkry nezlobí, tak bych to viděl na něco v té řídící jednotce, možná relé na výstupu.
Konečně mám čas to řešitblackjohn píše:xtechnik: Pokud jde o řídící jednotku DO(je společná i pro originál alarm a má vstup z immobilizéru) tak ta je nad řidičovým kolenem pod palubkou, je to taková černá krabička s anténkou. A pak centrál má krabičku u pravé spolujezdcovy nohy dole.
dettektorr: jestli má jen jeden výstup, předpokládám silový, zapojuje se to každá strana přes diodu, aby se vzájemně neovlivňovaly http://www.suzukibandit.cz/openforum/up ... schema.jpg ...podle tohodle obrázku, místo tlačítka je výstup z dodělaného DO
xtechnik píše:Konečně mám čas to řešitblackjohn píše:xtechnik: Pokud jde o řídící jednotku DO(je společná i pro originál alarm a má vstup z immobilizéru) tak ta je nad řidičovým kolenem pod palubkou, je to taková černá krabička s anténkou. A pak centrál má krabičku u pravé spolujezdcovy nohy dole.
dettektorr: jestli má jen jeden výstup, předpokládám silový, zapojuje se to každá strana přes diodu, aby se vzájemně neovlivňovaly http://www.suzukibandit.cz/openforum/up ... schema.jpg ...podle tohodle obrázku, místo tlačítka je výstup z dodělaného DONad řidičovým kolenem... a levým nebo pravým?
U spolujezdce už jsi to napsal
Vadné je spínací relé v řídící jednotce, jen se to samé nedá sehnat, tak se nahrazuje jiným, investice cca 50kč. Kdyžtak SZ a pořešíme toPavelson2 píše:Chtěl jsem se zeptat zda někdo uvedený problém se svítícím blinkrem vyřešil ????? Já mám totiž stejný problém, když použiji dálkové ovládání dveří, je jedno jestli při otevírání nebo zavírání dveří, tak mi někdy zůstane svítit levý blinkr, pravý to nikdy neudělal. Odpozoroval jsem, že to nelogicky hlavně dělá v létě, jak je chadněji tak to většinou funguje bez problémů.
No, už je postavená na bazaru u známého.. Mám firemní auto i na soukromé účely, takže Tacumka už přes půl roku stojí.... Teď ji v týdnu stáhnu z bazaru, udělám STK a zase ji trošku provětrám...rudla píše:Ty jsi tu svoji Tacumku ještě neprodal
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |