Zdarec, tak mě včera přímo nasralo to, pardon že to takhle píší, ale když jsem se vrátil z krámu k orlíkovi, jsem zjistil, že mi do něj nějakej vocas nacouval a ujel. Měl jsem promačklý a odřený zadní nárazník. Bych ho snad zabil, kdybych ho při tom chytil
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS Favorit 136 LS Hyundai Lantra combi 1,6 16V Peugeot 307SW 2Hdi Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní) Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Budvyk.cz píše:Zdarec, tak mě včera přímo nasralo to, pardon že to takhle píší, ale když jsem se vrátil z krámu k orlíkovi, jsem zjistil, že mi do něj nějakej vocas nacouval a ujel. Měl jsem promačklý a odřený zadní nárazník. Bych ho snad zabil, kdybych ho při tom chytil
Budu mít možná jeden bílej na prodej u jedno senzoru je akorát trošku odrbanej jak to hovado to páčilo :evil¨
Tady vté zemi vo kurvu nezavadíš (jak se říká)
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Budvyk.cz píše:Zdarec, tak mě včera přímo nasralo to, pardon že to takhle píší, ale když jsem se vrátil z krámu k orlíkovi, jsem zjistil, že mi do něj nějakej vocas nacouval a ujel. Měl jsem promačklý a odřený zadní nárazník. Bych ho snad zabil, kdybych ho při tom chytil
oprava ta vynde menej jak kupovat celý nárazník a násrek može byt do stratena nemusí sa niekedy striekat celý záleží na akom je to mieste
co dodat
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Budvyk.cz píše:je to vzadu na pravém rohu, mám kámoše co stříká auta, tak na to jukne a uvidí se. Jsem myslel, že mi šlehne když jsem to viděl
když se to sere tak se to sere ve velkém
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg