Ahoj,
povedlo se někomu sklopit sedadlo spolujezdce, prosím? Potřebuju přepravit několik dvoumetrových OSB desek a nedaří se mi to sedadlo nějak sklopit. Povedlo se mi to jen sedadlo "předklonit" tak, že jsem tam jednu desku postavil vedle sedadla, ale víc nic.
Díky za rady
sklopení předního sedadla spolujezdce
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
sklopení předního sedadla spolujezdce
Pavel
Orlando 1,8 LT+
Orlando 1,8 LT+
- Reklama
Re: sklopení předního sedadla spolujezdce
Jediné čo ma napadá je posunúť ho celkom dopredu a potom sklopiť alebo dať ho čo najnižšie, posunúť nadoraz dopredu a operadlo sklopiť dozadu bez hlavovej opierky... nemáš orlíka nejakého menšieho
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
takže skús postupovať takto:
1. stredný rad sedadiel:
1.1 operadlá sklopiť do zadnej krajnej polohy
1.2. z operadiel vybrať strednú a pravú hlavovú opierku
3. predné pravé sedadlo:
3.1 posunúť úplne dopredu
3.2 vybrať hlavovú opierku
3.3 sklopiť operadlo dozadu na doraz (koľko dovolí sedák pravej sedačky stredného radu), zmena sklonu operadla je popísaná v návode na strane 37
Jeden koniec dosiek bude teda na podlahe predného spolujazdca a druhý na operadle stredného radu sedadiel.
1. stredný rad sedadiel:
1.1 operadlá sklopiť do zadnej krajnej polohy
1.2. z operadiel vybrať strednú a pravú hlavovú opierku
3. predné pravé sedadlo:
3.1 posunúť úplne dopredu
3.2 vybrať hlavovú opierku
3.3 sklopiť operadlo dozadu na doraz (koľko dovolí sedák pravej sedačky stredného radu), zmena sklonu operadla je popísaná v návode na strane 37
Jeden koniec dosiek bude teda na podlahe predného spolujazdca a druhý na operadle stredného radu sedadiel.
tak nakonec se mi to podařilo vyřešit. Naštěstí ty OSB desky byly jen 2 metrové, což když jsem sedadlo spolujezdce posunul úplně dopředu a předklonil, tak se tam nastojato desky vlezly.
to peterv: díky za rady, ale ty desky mají 62cm x 200cm, takže položit na podlahu před sedadlo spolujezdce to nešlo.
to peterv: díky za rady, ale ty desky mají 62cm x 200cm, takže položit na podlahu před sedadlo spolujezdce to nešlo.
Pavel
Orlando 1,8 LT+
Orlando 1,8 LT+
Áno, 62cm tam na šírku nevojde