ČAUKY PÁNOVÉ JÁ S URČITOSTÍ BUDU KUPOVAT TAKÉ TEN NOVÝ MODEL BYŤ JE DRAŽŠÍ ALE TA VÝHODA ZATAŽENÍ IHNED PO UZAVŘENÍ JE JASNÁ , TAK TO MÁ BÝT TAK JE TO SPRÁVNÉ A NEJSPÍŠ SI TO OBĚDNÁM SÁM PŘES TOHO ALIHHO JE TAM PLATBA PŘEVODEM TAK TO BY ŠLO
TAK TAK ČÍHÁM ŽE KAŽDÝ SLÍDÍ A KOUKÁ KDE CO NEJLEVNĚJI TAK TO MÁ BÝT TAK JE TO SPRÁVNÉ JE TO FAJN JENŽE MNE ZARÁŽÍ TA CENA A I TO ŽE TAM NENÍ POPSANÝ ORLANDO A ZASE TEN BLBEJ PAYPAL AŤ S NÍM JDOU NĚKAM JE TO POŘÁD KOMPLIKACE JINÁČ SUPER KOUKEJTE DÁL MOŽNÁ SE DOPÁTRÁME ŽE TO U NÁS TAKY NĚKDO PRODÁVÁ NA OBĚDNÁVKU TO BY VYŘEŠILO VŠE
Poky Ul píše:Já ještě skusím rozhodit sítě jestli někdo z kámošu na tom ebay nakupuje
objednával jsem přes kolegu Slidila
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
18lukin18 píše:objednával i Ládinkovi ,myslím že by to udělal
Nechám si ho do zálohy když to neošéfuju v okolí (nechci ho obtěžovat )
JJ jasný,on mě říkal že to není složité objednávat ale ta angličtina mě dělá problém a se spojením PAYPALU
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark