radio, dvd, navigace,... v jednom
Moderátor: Blue Lanos
Re: radio, dvd, navigace,... v jednom
mně nabízí přímo prodejce do nového vozu navigac is DVD přehrávačem - samozřejmě ne origo. Cena je stejná jako ta, na kterou jste posílali odkazy. Mělo by to umět vše, co se tady píše, ale rozdíl je v tom,že to má umět zobrazovat tu venkovní teplotu i s automat. klimou!
několikrát jsem se na to prodejce ptal, ten volal do té firmy, která to dělá a ti mu prý potvrdili, že to opravdu ukazuje. On ještě volal i lidem, kterým to již prodal do jejich vozů a ti mu také potvrdili, že jim to ukazuje venkovní teplotu... takže:
1) jedná se o jiný druh rádia?
2) mělo by to jít nějak jinak zapojit?
několikrát jsem se na to prodejce ptal, ten volal do té firmy, která to dělá a ti mu prý potvrdili, že to opravdu ukazuje. On ještě volal i lidem, kterým to již prodal do jejich vozů a ti mu také potvrdili, že jim to ukazuje venkovní teplotu... takže:
1) jedná se o jiný druh rádia?
2) mělo by to jít nějak jinak zapojit?
- Reklama
pošli odkaz prosím.. které ti teda nabízejí.. a za jakou cenu?
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
právě nemohu z prodejce žádné info o typu rádia dostat - dělá jim to externí firma = objednáš si auto, to jim přijede a pak k nim na salon naběhnou borci (asi z nějaké firmy, co prodávají hifi) a ti tam namontují nějakou NAVI, která je prý plně kompatibilní s tou origo, k tomu přehrává DVD a ukazuju PRÝ tu teplotu.
Cena je tuším 19.000,- Kč včetně montáže.
Není tu náhodou někdo, kdo má auto z BS AUTO Brno a má tam tuto NAVI?
jak budu mít chilku, hodím sem mail od prodejce, kde mi o té navi píše...
Cena je tuším 19.000,- Kč včetně montáže.
Není tu náhodou někdo, kdo má auto z BS AUTO Brno a má tam tuto NAVI?
jak budu mít chilku, hodím sem mail od prodejce, kde mi o té navi píše...
Tak promiň ale vytáhnout ze mně 19 000 Kč a ještě dělat také tajnosti s tím jaké Rádio mi tam vlastně dají no promiň ale s tím bych je poslal někam. když vypláznu tolik peněz tak chci předem vědět co to je za typ, nějaký materiál na pročtení domů. vědět jaký je systém na zapojení atd..
Jelikož podle mého je to výměna kus za kus.. operace max na 2 hodinky..
*sundat plasty
*vytáhnout radio originál
*odpojit patice
*zapojit do originál patic nové rádio (vše je stejné jak originál..) podle fotek jiných těchto kusů.
*plasty na hodit.
Rozdíl dle mého je opravdu jen v softwaru a vnitřku toho rádia.
Je více druhu tohoto povedeného činského rádia některe nestojí za nic a některé jsou velice propracované.. už stoho důvodu bych chtěl vědět co mi nabízejí. to je jako by ti prodaly auto a ty ani nevěděl jestly je to Spark,Aveo ,Cruze..... ci Camaro..
p.s tvrdím si říct že montáž zvládne každý sám tady... Ale vůči záruce budiž....
Tak.. Sem si něco dovolil napsat
Jelikož podle mého je to výměna kus za kus.. operace max na 2 hodinky..
*sundat plasty
*vytáhnout radio originál
*odpojit patice
*zapojit do originál patic nové rádio (vše je stejné jak originál..) podle fotek jiných těchto kusů.
*plasty na hodit.
Rozdíl dle mého je opravdu jen v softwaru a vnitřku toho rádia.
Je více druhu tohoto povedeného činského rádia některe nestojí za nic a některé jsou velice propracované.. už stoho důvodu bych chtěl vědět co mi nabízejí. to je jako by ti prodaly auto a ty ani nevěděl jestly je to Spark,Aveo ,Cruze..... ci Camaro..
p.s tvrdím si říct že montáž zvládne každý sám tady... Ale vůči záruce budiž....
Tak.. Sem si něco dovolil napsat
Tico,Nexia,Kalos
Hele Mikian a to původní origo ti dají nebo si ho nechají ???
Tád mi do auta něco o čem nic nevím mi přijde kousek ujeté.
Tád mi do auta něco o čem nic nevím mi přijde kousek ujeté.
Carthell Prg
19 000kč to by mě mohlo pr.... políbit to mám komplet muziku i s kabeláží zesíkem a woofrem + 2Din rádio, který je kvalitnější ne ta čínská smrt do Cruze to rači navi na přísavku
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
ladinek píše:19 000kč to by mě mohlo pr.... políbit to mám komplet muziku i s kabeláží zesíkem a woofrem + 2Din rádio, který je kvalitnější ne ta čínská smrt do Cruze to rači navi na přísavku
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Přijde mě to jako zlodějina z lidí vytáhnout dvacítku proto, abych věděl jestli si mám po vylezení z auta ven dát na sebe bundu nebo si nechat husí kůži. Dneska se kvalitní navi koupí za 3-4 t. nehledě na to že bych měl strach , aby mě to černoprdelníci vykuchali z auta a zároveň rozebrali a zmičili u Teska a pod celou palubku, u nás je vidím u Marketů furt obcházet a čekovat co kde zbalit, na novej rok si dělám zbrojní průkaz, tak tam nebude ani jeden
Edmund Burke
Edmund Burke
dobře ty,pak doraž i k nám do Mýtaladinek píše:Přijde mě to jako zlodějina z lidí vytáhnout dvacítku proto, abych věděl jestli si mám po vylezení z auta ven dát na sebe bundu nebo si nechat husí kůži. Dneska se kvalitní navi koupí za 3-4 t. nehledě na to že bych měl strach , aby mě to černoprdelníci vykuchali z auta a zároveň rozebrali a zmičili u Teska a pod celou palubku, u nás je vidím u Marketů furt obcházet a čekovat co kde zbalit, na novej rok si dělám zbrojní průkaz, tak tam nebude ani jeden
jinak s tou navi souhlasím
já kupoval Garmina nuvi za cca 4500kč a mám tam už i handsfree a doživotní aktualizace map,takže si myslím že těch 19000kč je až moc přehnaná cena a navíc když ani nevím co pořádně mě dávají do auta tot můj osobní názor
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
AŤ TU NEMUSÍM PSOTOVAT VŠEM ZVLÁŠŤ....
někomu se tu nelíbí dát 19.000 za navi... jasný, beru - origo stojí 23 a je BEZ DVD. Záleží na každého preferencích. BUĎ si koupí externí navi za pár šlupek a k tomu MUZIKU do auta a ještě mu zbyde a nebo preferuje něco jiného. Někdo by si koupil jen externí navi a obyč rádio a nepochopil by, jak zase někdo může kupovat muziku. Ano, i já ve svém prvním autě (Fabia 1.4 MPI ) měl kufr zaskládaný reprákama, že se mi tam vešla jedna PET-lahev, výkon 1200RMS... ale už jsem z toho vyrostl. Teď mám v jiné Fabuli origo NAVI VW RNS a je to paráda. Auto vypadá úplně jinak, líbí se mi to. Mám už jiné priority, potřebuji dát do kufru věci a mít pěknou palubní desku. Jak říkám, záleží na každém, kdo chce do čeho investovat. Já bych volil origo NAVI za 23tis, ale tady mi nabízí za 19 i s DVD.
Jinak myslím si, že mi to prodejce nechce teĎ říct, abych si to pak nezajistil sám a neušetřil na tom - ale to já řešit nebudu, už jen kvůli záruce. I když je to jen hloupá výměna rádia, kterou zvládne SKORO každý, tak pak se něco stane s elektrikou a servis se bude cukat...
Z prodejce to ještě budu tahat (název autorádia), ještě na to mám asi 3 měsíce čas, než auto budu kupovat..
jen jsem to tu chtěl napsat pro ty, kteří CHCETE dát 20tis do vestavěné navigace, že možná existuje něco, co zobrazí i tu venkovní teplotu.Ti z vás, kteří by takový prachy za to nedali, tak se nerozčilujte. Já se taky nečílím, když tu někdo vyhazuje prašule za věci, který jsou zase pro MĚ absolutně zbytečný. Každýho věc, každýho prachy
někomu se tu nelíbí dát 19.000 za navi... jasný, beru - origo stojí 23 a je BEZ DVD. Záleží na každého preferencích. BUĎ si koupí externí navi za pár šlupek a k tomu MUZIKU do auta a ještě mu zbyde a nebo preferuje něco jiného. Někdo by si koupil jen externí navi a obyč rádio a nepochopil by, jak zase někdo může kupovat muziku. Ano, i já ve svém prvním autě (Fabia 1.4 MPI ) měl kufr zaskládaný reprákama, že se mi tam vešla jedna PET-lahev, výkon 1200RMS... ale už jsem z toho vyrostl. Teď mám v jiné Fabuli origo NAVI VW RNS a je to paráda. Auto vypadá úplně jinak, líbí se mi to. Mám už jiné priority, potřebuji dát do kufru věci a mít pěknou palubní desku. Jak říkám, záleží na každém, kdo chce do čeho investovat. Já bych volil origo NAVI za 23tis, ale tady mi nabízí za 19 i s DVD.
Jinak myslím si, že mi to prodejce nechce teĎ říct, abych si to pak nezajistil sám a neušetřil na tom - ale to já řešit nebudu, už jen kvůli záruce. I když je to jen hloupá výměna rádia, kterou zvládne SKORO každý, tak pak se něco stane s elektrikou a servis se bude cukat...
Z prodejce to ještě budu tahat (název autorádia), ještě na to mám asi 3 měsíce čas, než auto budu kupovat..
jen jsem to tu chtěl napsat pro ty, kteří CHCETE dát 20tis do vestavěné navigace, že možná existuje něco, co zobrazí i tu venkovní teplotu.Ti z vás, kteří by takový prachy za to nedali, tak se nerozčilujte. Já se taky nečílím, když tu někdo vyhazuje prašule za věci, který jsou zase pro MĚ absolutně zbytečný. Každýho věc, každýho prachy
To je chyba komplet už celýho marketingu a prodeje novýho auta. Ty máš mít možnost buď tohle rádio nebo tohle s navi. Ne že mě vytáhnou origo a dají nový, to platím dvě rádia. Mají připočíst jen cenu navi a rádio dražší např. cca o 5-6000kč a bylo by to tak jak má, ale jsme v ČR takže pravidlo podnikání zde funguje parádně.
Podnikání je soustavná samostatná činnost určité osoby za účelem dosažení maximálního zisku.
Podnikání je soustavná samostatná činnost určité osoby za účelem dosažení maximálního zisku.
Edmund Burke
Edmund Burke
ladinek píše:Přijde mě to jako zlodějina z lidí vytáhnout dvacítku proto, abych věděl jestli si mám po vylezení z auta ven dát na sebe bundu nebo si nechat husí kůži. Dneska se kvalitní navi koupí za 3-4 t. nehledě na to že bych měl strach , aby mě to černoprdelníci vykuchali z auta a zároveň rozebrali a zmičili u Teska a pod celou palubku, u nás je vidím u Marketů furt obcházet a čekovat co kde zbalit, na novej rok si dělám zbrojní průkaz, tak tam nebude ani jeden
jak už jsem psal, kupoval bych origo navi za 23 - je to kvli vzhledu, kvůli prestiži interiéru.... jinak tyhle navigace se nekradou - zatím jsem o žádný neslyšel a to proto, že je to trochu složité. Rádio se skládá z více částí, kdy bys musel ukrást displey, klávesnici a ještě samotnou "krabičku"... to není jak u koncernu VW, kdy vytáhneš navigaci se vším všudy za 2minuty....
ladinek píše:To je chyba komplet už celýho marketingu a prodeje novýho auta. Ty máš mít možnost buď tohle rádio nebo tohle s navi. Ne že mě vytáhnou origo a dají nový, to platím dvě rádia. Mají připočíst jen cenu navi a rádio dražší např. cca o 5-6000kč a bylo by to tak jak má, ale jsme v ČR takže pravidlo podnikání zde funguje parádně.
aha, asi si nerozumíme - já samozřejmě nebudu platit 23 + 19tis, ale k ceně vozu,který bude NAPŘ. 450.000 bez origo navigace, s origo navigací = 450+23 = 473.000 a nebo s DVD 450+19 = 469.000 - tak snad si rozumíme?
aha tak to potom jo já myslel že budeš platit rádio který pak vyndají a dají druhý
Edmund Burke
Edmund Burke
tak to pak jo,to je už lepší,také jsem pochopil že dáš 23000kč za origo a ještě dalších 19000kč za novýmikkian píše:ladinek píše:To je chyba komplet už celýho marketingu a prodeje novýho auta. Ty máš mít možnost buď tohle rádio nebo tohle s navi. Ne že mě vytáhnou origo a dají nový, to platím dvě rádia. Mají připočíst jen cenu navi a rádio dražší např. cca o 5-6000kč a bylo by to tak jak má, ale jsme v ČR takže pravidlo podnikání zde funguje parádně.
aha, asi si nerozumíme - já samozřejmě nebudu platit 23 + 19tis, ale k ceně vozu,který bude NAPŘ. 450.000 bez origo navigace, s origo navigací = 450+23 = 473.000 a nebo s DVD 450+19 = 469.000 - tak snad si rozumíme?
tak to tě už chápu,to bych asi udělal taky tak sorry za nedorozumění
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg