já na řece chytám užovkyVeruli2 píše:Potkat to živě, tak je po mě. Obdivuju Vás, že to vůbec chytnete do ruky.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
já na řece chytám užovkyVeruli2 píše:Potkat to živě, tak je po mě. Obdivuju Vás, že to vůbec chytnete do ruky.
Nápodobně. Bojím se toho a není mi to vůbec příjemný.tomask píše:Obdivuji lidi co chovají hady a pavouky.
tak to bych ti neudělalVeruli2 píše:Pššt, recept jak se mě zbavit: to donést někdo dom tak letí anebo letím já![]()
Rudo někde v Brně jo?
Nápodobně. Bojím se toho a není mi to vůbec příjemný.tomask píše:Obdivuji lidi co chovají hady a pavouky.
Ale ale dievcene ako sa vsetky boja hadov ale tych jednookych skrotit vediaVeruli2 píše:Potkat to živě, tak je po mě. Obdivuju Vás, že to vůbec chytnete do ruky.
Foxo vedle toho se probudit ráno tak v práci jsem o hodinu dřív i s vyčištěním zubů a týdení sračkouFoXo píše:Vsak mam len Uzovku, Velhada a Vtackare (12 malych pavucikov)![]()
Ale pavuciky musia ist precSom alergicky na ne so zistil
Jasně, sranda je důležitá.FoXo píše:Ved sranda musi byt
Tak kazdemu sa nieco ine paci![]()
Mna toto fascinuje tak som si to zaobstaralPavuky chovam asi uf 4 roky aj viac mozno a had bol sen tak Uzovku mam asi polroka a velhada dneska len
Este planujem Chameleona, Gekona, Psika, Zraloka, Krokodila, Papagaju, Opicku a ak vsetko pojde OK tak dake pyrane![]()
Veruli2 píše:Luky, díky![]()
Foxo, chtěla jsem to nějak okomentovat, ale raději budu mlčet. Mě je to zvíře prostě nesympatický, je to fobie. Aj užovka stačí
No to este neviem ako oznamym Mamine zeby sa odstahovala radsejVeruli2 píše:Jasně, sranda je důležitá.FoXo píše:Ved sranda musi byt
Tak kazdemu sa nieco ine paci![]()
Mna toto fascinuje tak som si to zaobstaralPavuky chovam asi uf 4 roky aj viac mozno a had bol sen tak Uzovku mam asi polroka a velhada dneska len
Este planujem Chameleona, Gekona, Psika, Zraloka, Krokodila, Papagaju, Opicku a ak vsetko pojde OK tak dake pyrane![]()
Hele, ty si otevřeš zoologickou zahradu? Kam to všechno dáš? Jako žraloka a krokodyla?
A to se řééééékneBudvyk.cz píše:Zdarec, tak to mi máme takovou malou zoo. 2x pes(irský vlkodav, labík křížený s pitbulem), 2x osmák, kočka a papoušek horský co krásně zdraví(ahoj pičus) to mu jde fakt dobře. Jo a ještě jsem zapoměl na 2 krakeny(12 a 9) a hlavně manžu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |