Servisna prehliadka
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servisna prehliadka
No řikal že mu dali slevu na olej, asi ho měl jěště o těch 20% levnější
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
- Reklama
Zdarec všem, tak včera jsem byl rovněž po 15tis km na servisce. Olej+olejový filtr vlastní. za práci si účtovali 1400kč za 3hod práce + vyměnili vzd. filtr. Jen by mě fakt zajímalo, za co tolik účtují, jestli opravdu trvá výměna oleje+filtrů 3hoďky! Jinak s autem jsem nadmíru spokojený, spotřeba je kolem 8,3l/100 benzín u plynu cca 10l/100km.
Ahoj vítám tě do naší rodiny Orland odkud jsifleury12 píše:Zdarec všem, tak včera jsem byl rovněž po 15tis km na servisce. Olej+olejový filtr vlastní. za práci si účtovali 1400kč za 3hod práce + vyměnili vzd. filtr. Jen by mě fakt zajímalo, za co tolik účtují, jestli opravdu trvá výměna oleje+filtrů 3hoďky! Jinak s autem jsem nadmíru spokojený, spotřeba je kolem 8,3l/100 benzín u plynu cca 10l/100km.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Tak jsem byl dnes (v sobotu) v servisu Opel / Chevrolet v Jihlavě na 1. gar. prohlídce - najeto necelých 9.000 km. Olej 4,5l , filtr, servis - celkem 3.400,-- Kč. Slušné zacházení a dobrá káva - zatím dobrý .
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Dneska jsem byl na první garanční prohlídce v AUTOŠŤASTNÝ Počeplice-Šťetí.
Cena 3460,-
Můžu doporučit
Cena 3460,-
Můžu doporučit
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
Dnes první servisní prohlídka Orlando LTZ 1.8 po 15000km. Můžu doopravdy doporučit. Nový servis na kraji Mladé Boleslavi. Trvalo to asi hodinku a půl,auto umyté a vyluxované,skvělý přístup a vynikající káva. Cena 2900,-
http://www.jgplus.cz/o-firme
Dnes jsem koukal na jejích stránky, fungujou teprve od nového roku.
Čeká mě třeti garančka, tak to možna skusím.
Čeká mě třeti garančka, tak to možna skusím.
Carthell Prg
To je zvláštní, protože jsem jim psal do JG plus Bezděčín mail a bylo mi odpovězenoBlejkin píše:Dnes první servisní prohlídka Orlando LTZ 1.8 po 15000km. Můžu doopravdy doporučit. Nový servis na kraji Mladé Boleslavi. Trvalo to asi hodinku a půl,auto umyté a vyluxované,skvělý přístup a vynikající káva. Cena 2900,-
- Přílohy
-
- Výstřižek1.JPG (29.56 KiB) Zobrazeno 3975 x
Už jsem si všiml,že udělali chybu v množství oleje, ale když to přepočítám tak mi to dá cenu cca 3500,-
Já platil 2900,- tak nevím. V každým případě spokojenost.
tak to nechápu Můžeš napsat rozpis z faktury (práce,olej,filtr)? DíkyBlejkin píše:Já platil 2900,- tak nevím. V každým případě spokojenost.
Práce 570,-;Olej 2150,-;filtr 193,- a na slevě jsem byl předem dohodnutej tak asi proto je to míň.
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu zítra do auto-morava Olomouc. Olej mám vlastní, předběžně by to mělo dělat 2400,-.
Pak podám hlášení
Pak podám hlášení
Blejkin píše:Dnes první servisní prohlídka Orlando LTZ 1.8 po 15000km. Můžu doopravdy doporučit. Nový servis na kraji Mladé Boleslavi. Trvalo to asi hodinku a půl,auto umyté a vyluxované,skvělý přístup a vynikající káva. Cena 2900,-
Cena dobrá, jen když vidím to čínské vybavení dílny, tak bych měl trochu strach...
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Já si myslím,že je to o lidech a né o čínským šroubováku