Zvonkohra pri otevrenych dverich a nezapnutych pasech
Moderátor: Blue Lanos
Zvonkohra pri otevrenych dverich a nezapnutych pasech
Zdravím,
docela by mě zajímalo, jestli se nějak dá zbavit zvonkohry při nezapnutém pásu, ale hlavně když otevřu dveře a mám klíč v zapalování. Ta funkce mě doslova leze na nervy a přivádí k šílenství.
docela by mě zajímalo, jestli se nějak dá zbavit zvonkohry při nezapnutém pásu, ale hlavně když otevřu dveře a mám klíč v zapalování. Ta funkce mě doslova leze na nervy a přivádí k šílenství.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Reklama
Re: Zvonkohra pri otevrenych dverich a nezapnutych pasech
si časem zvyknešNyny píše:Zdravím,
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Když si vyměníš rádio za to co máš v plánu tak ti pípaní pásu přestane, bude ti blikat jenom kontrolka.
Carthell Prg
možnosť ukončiť pípanie nezapnutého pásu:
http://www.ebay.com/itm/2-X-Seat-Belt-B ... 511wt_1037
osobne odporúčam, vždy sa zapásať...
http://www.ebay.com/itm/2-X-Seat-Belt-B ... 511wt_1037
osobne odporúčam, vždy sa zapásať...
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
Já používám tohle a taky funguje . Na balení bylo napsáno,že není pro chevrolet, ale pasuje to.
http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky ... psy/124119
http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky ... psy/124119
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
jednoduche pozri sa pod sedacku vodica a vedla pasu mas taky kabel zapojeny ten jednoducho odpoj a nebude pipat ani svietit
Pasy v autě nejsou pro srandu králíkům ne? Pípáni, když je klíček v zapalování a otevře se dveře po chvíli přestane se mi zdá.
Můžeš akorát zvonkohru o něco málo ztlumit přes nastavení v rádiu
Můžeš akorát zvonkohru o něco málo ztlumit přes nastavení v rádiu
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Odemknu auto, otevru dvere, sednu si a uz rvu klic do zapalovani a auto rve. Jasne, muzu nejdriv zavrit dvere, ale nekdy proste chci jen sedet v aute a mit otevreny dvere, jenze to me auto donuti, dvere zavrit, nebo vyndat klic. Nebo, vystoupim a zjistim, ze vzadu je otevreny okno, tak se jen natahnu do auta, uasunu klic do zapalovani abych moh zavrit okno, a auto rve.
Nebo, jedeu a spolujezdec si na chvili rozepne pas, protoze potrebuje ja nevim, treba si sundat bundu a auto rve. Nebo popojizdim po parkovisti po marketu k pumpe, ktera je na tom parkovisti a auto rve.
A v neposledni rade, co me ma nejaky auto co buzerovat, co budu, nebo nebudu delat
BTW: Mimochodem, jsou lide, kteri se v aute pasat nemusi, maji na to papir od doktora.
Nebo, jedeu a spolujezdec si na chvili rozepne pas, protoze potrebuje ja nevim, treba si sundat bundu a auto rve. Nebo popojizdim po parkovisti po marketu k pumpe, ktera je na tom parkovisti a auto rve.
A v neposledni rade, co me ma nejaky auto co buzerovat, co budu, nebo nebudu delat
BTW: Mimochodem, jsou lide, kteri se v aute pasat nemusi, maji na to papir od doktora.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Niekto si zapne pas a az potom si sadne.
Ale nie je to moj pripad. Ja nemam vstupenku do ,,neba,,.
Ale nie je to moj pripad. Ja nemam vstupenku do ,,neba,,.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
zvonkohra je super a nejvíc mě pobavilo, že ve filmu NÁHRADNÍCI s Brucem Willisem nabourali chevyho a zvonilo to úplně stejně, super
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Pípáni při otevřených dveří po chvíli přestane
Pipák v autě je to poslední co by mně mohlo štvát A když budeš popojíždět pomaličku po parkovišti, tak auto pipakovat nebude Teď nevím cca 20km/h kdy to ještě nepípá..
Pipák v autě je to poslední co by mně mohlo štvát A když budeš popojíždět pomaličku po parkovišti, tak auto pipakovat nebude Teď nevím cca 20km/h kdy to ještě nepípá..
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Pípanie pri nezapnutom páse sa dá určite riešiť nejakým nezapojeným káblom. Ako som už niekde písal, nedávno mi menili zámok bezpečnostného pásu na spolujazdcovom sedadle a odvtedy mi nič nepípa keď sa spolujazdec nezapne alebo odopne. Asi zabudli zapojiť nejaký kábel, ale mne to vyhovujeNyny píše:Odemknu auto, otevru dvere, sednu si a uz rvu klic do zapalovani a auto rve. Jasne, muzu nejdriv zavrit dvere, ale nekdy proste chci jen sedet v aute a mit otevreny dvere, jenze to me auto donuti, dvere zavrit, nebo vyndat klic. Nebo, vystoupim a zjistim, ze vzadu je otevreny okno, tak se jen natahnu do auta, uasunu klic do zapalovani abych moh zavrit okno, a auto rve.
BTW k tým ľuďom, ktorý nemusia používať pásy, tak tí by mali mať vypnutý airbag na volante, keďže ten je vyrátaný tak, že za volantom sedí pripútaná osoba
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)