Vyhrievané sedačky
Moderátor: Blue Lanos
Re: Vyhrievané sedačky
Jestli ty jsi starší pán, tak já za chvíli lezu do penálu, ale nejspíš jezdím jinak, proto ta spotřeba .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
V niektorých autách máž v kožených sedačkách aj klímu Nemci nezabúdajú na nič ak auto tak made in germany
VIP píše:Jestli ty jsi starší pán, tak já za chvíli lezu do penálu, ale nejspíš jezdím jinak, proto ta spotřeba .
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
A čo toto riešenie?? http://www.potahynamieru.sk/vyhrievane-potahy/Scorpion.11 píše:Tak jak to tu čtu pak nejidealnější způsob je si koupit nové sedačky již s vyhříváním
Chevy Cruze SW 2,0 diesel LTZ-MyLink
to je sranda tady jak se dokážou hádat.
V rusku mají všechny stupně výbavy vyhřívání sedaček i Base!!! asi že tam maj zimu tak se chevrolet na rusáky smiloval
Jinak kdyby jste četli moje vlákno tak já už to mám v carforyou zarezervované Rozčalounění sedadel, vložení deček, výměna ovladače klimatizace, instalace řj vyhřívání natáhnutí kabeláže k sedačkám a prohnání přes pc a mělo by to fungovat. 11.000,- materiál a tak 8000,- práce.
V rusku mají všechny stupně výbavy vyhřívání sedaček i Base!!! asi že tam maj zimu tak se chevrolet na rusáky smiloval
Jinak kdyby jste četli moje vlákno tak já už to mám v carforyou zarezervované Rozčalounění sedadel, vložení deček, výměna ovladače klimatizace, instalace řj vyhřívání natáhnutí kabeláže k sedačkám a prohnání přes pc a mělo by to fungovat. 11.000,- materiál a tak 8000,- práce.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Toto bol iba návrh pre tých čo nechcú rozobrať polovicu auta a našiel som to náhodou iba dnes...
Chevy Cruze SW 2,0 diesel LTZ-MyLink
největší zásah je to rozčalounění sedadel. u toho neorigo se to musí bohužel také.
no uvidím jak to vše dopadne
no uvidím jak to vše dopadne
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan