Klima funguje jen někdy
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Klima funguje jen někdy
Ahoj,jsem tu nový,ale přesto věřím že vy koumáci mi pomůžete.
Nubira 2,0 CDX klima mi spíná jen občas.když při vypnutym motoru s tou její spojkou párkrát otočim,tak pak funguje normálně.Když ale auto stojí třeba den,tak už zase nejde
Nubira 2,0 CDX klima mi spíná jen občas.když při vypnutym motoru s tou její spojkou párkrát otočim,tak pak funguje normálně.Když ale auto stojí třeba den,tak už zase nejde
- Reklama
Ahoj nejspíš budeš mít málo chlad.media a tím pootočením se něco málo změní a tak funguje,nebo špatný kontakt na kompresoru či zlomeny drát.Ještě možnost relé v pojistkách.Zkus to a uvidíš.Medium ale musí měřit klimatizer nebo diagnostika.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
V aute nekde u ovladacu topeni tlacitko A/C nebo display s ukazatelem teploty ( automaticka) , v motorovem prostoru ( po prave ruce kdyz do nej koukas je) stribrny valec ( cca 30 cm vysoky). Pak jso jeste dalsi veci ke klimatizaci ale ty jsou mene videt.Kitt2002 píše:Ted me to dlouba v hlave, kde ze najdu nejakej naznak, ze je tam klima?Poslete mi nekdo foto, kde bych mel klima hledat....
Viva laik...
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Kompresor poznáš taky , na tom plochým řemenu na boku motoru máš tři věci Alternátor ( ten je nejvíc vzadu) pak nad sebou čerpadlo serva a kompresor klimy. Ještě je tam napínací kladka
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak ted nevim, jestli si tu nekdo nedela ze me soufky. 2 chladice za sebou??? Jestli jo, tak mam problem.... Nejake foto by nebylo? freefire@seznam.cz
No už to tak bude a fakt tě nehoupám, ten první chladič je pro klimatizaci a ten druhý v pořadí (od předu) je normální chlazení
Fotečka by nebyla ale mrkni na servisní manuál!
Fotečka by nebyla ale mrkni na servisní manuál!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak dikes, tak tam i nahodou je....Podle A/C to poznam taky, ale treba tu klima nekdo vyndal, kdyz to bylo bouchly na predek.Ale diky vsem zucastnenym.Vypada to na problem chladiciho media nebo kompresoru.Ale radeji bych byl pro to chladici medium....Zajedu za nekym, kdo dela klimosky a koukne se mi na to.Snad nekoho naleznu v Plzni - levnyho