Moderátoři: Blue Lanos, pejee
nebudeš určitě jediný kdo se bude učit po večerech na Olšovciladinek píše:Mě netěší že 14.5. mám tři zkoušky a další je 29.5. zrovna po Olšovci , to abych tam na Olšovec si vzal aji baťoh s knížkama zrovna, hlavu mám jak meloun z toho učení a repro nenamontovaný a nic![]()
![]()
nejak to všechno nestíhám
už ať je červen
Vždyť Rousínov je dost velký, takže nevykládej, že se tam někdo nenajde kdo by ti rád toho hubana dal a k tobě se velmi rád přisálVeruli2 píše:Pánové, fakt Vás žeruPiva je tu taky dost.
Věř, že není a kdyby se možná i našel tak by to bylo nějaké pochybné individum...těch je tady víc než dostScorpion.11 píše:Vždyť Rousínov je dost velký, takže nevykládej, že se tam někdo nenajde kdo by ti rád toho hubana dal a k tobě se velmi rád přisálVeruli2 píše:Pánové, fakt Vás žeruPiva je tu taky dost.
taky bych si do něho kopl a ještě bych mu vzal hlavu bouchnul bych sní o radiátorVeruli2 píše:Prase jednohttp://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... hlavu.html
ježiš,nebylo to náhodou ve zprávách,jak narazil do sloupuVeruli2 píše:Že manželovi od mé kamarádky v neděli zemřela jeho třináctiletá dcera. 24-letý kluk co ji vezl, nezvládl řízení...
Jo bylo a to jsem nevěděla, která bije, až teď mi to napsala.18lukin18 píše:ježiš,nebylo to náhodou ve zprávách,jak narazil do sloupuVeruli2 píše:Že manželovi od mé kamarádky v neděli zemřela jeho třináctiletá dcera. 24-letý kluk co ji vezl, nezvládl řízení...![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |