Diagnostika Chevrolet
Moderátor: Blue Lanos
Diagnostika Chevrolet
V Brne mam kamose co dela diagnostiku na Oply origo diagnostikou TECH2 a rikal ze by melo jit i diagnostikovat Chevrolety jen se musi prehrat soft, tak kdyby vas par melo zajem predam info dal a snad by se zadarilo
http://www.carteam.cz/
Je to machr na veskere opliky ale treba i Petrovi z Prahy opravoval jeho zlutou nexii
http://www.carteam.cz/
Je to machr na veskere opliky ale treba i Petrovi z Prahy opravoval jeho zlutou nexii
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Hanzy
Re: Diagnostika Chevrolet
Pokud nema modul Canbus tak neudela na novych autech nic.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No, vzhledem k tomu, že Oply mají OBDII (CanBus) dříve než Chevy, nemám strach, že by to nedal, jen je třeba mít správný SW, aby interpretace dat byla dle Chevyho...
Každopádně je dobré vědět o čelavěku, který je "ochoten". Bo někdy je s tím problém, že?
Každopádně je dobré vědět o čelavěku, který je "ochoten". Bo někdy je s tím problém, že?
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Bavil jsem se s nim a rikal ze prehrani softu je snad na 2h v te diagnostice a jelikoz k nemu jezdi denne dost lidi na diag. s Oplikama chtelo by to aby se vas seslo vic a treba na dopoledne by se udelala chevy diag
Nedelam tady nejakou neplacenou reklamu, ale je to super clovek co vi a zna tak pokudby to klaplo budu rad i za sebe ze jsem pomohl dobre veci, vsichni vime jak to chodi v autorizovanych servisech, clovek rekne dobry den a uz plati 500
Nedelam tady nejakou neplacenou reklamu, ale je to super clovek co vi a zna tak pokudby to klaplo budu rad i za sebe ze jsem pomohl dobre veci, vsichni vime jak to chodi v autorizovanych servisech, clovek rekne dobry den a uz plati 500
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hele, fajň, že možnost je. Bohužel je trochu z mé ruky a co se týče auta, klepu, klep, klep, klep..... Jsem vždy zastáncem toho, že pokud je zařízení OK, netřeba nic nikde připojovat a trápit se... Pokud zařízení hapruje, je diagnostika k nezaplacení a jelikož máme zde servisní manuál, tak bychom věděli co udělat, pokud něco zahlásí, že je KO (chybový kód)... Ale jak říkám, nekýchat, nedýchat nebo nám to spadne...
Je to jak s lidmi, neexistuje zdravý člověk, jen špatně vyšetřený... A kolikrát nevědomost vede k delšímu životu, že...
[Ale beru to, jen teď nevím jak pomoci.]
Je to jak s lidmi, neexistuje zdravý člověk, jen špatně vyšetřený... A kolikrát nevědomost vede k delšímu životu, že...
[Ale beru to, jen teď nevím jak pomoci.]
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
JAsne presne jak pises, ja pracuji jako IT a mame zasadu kdyz neco funguje tak se do toho nes..ru
Hoši jak to je i když mi nic nebliká, nebo nesvítí tak diagnostika může něco najít? nebo nenajde nic?
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
- Scorpion.11
Nic proti Milosh, proč přehrávat soft, když já mám domluveného přímo borce co dělá v chevrolet servisu, takže diagnostika určitě funkční Jinak každého věc kam pujde
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jasny v pohode, ja jen ze u vetsiny lidi jsou penize az na prvnim miste a v autorizovanem servisu kdyz nemas zname jako asi ty tak pri pozdravu uz platis 500kc aniz se na auto podivali
- Scorpion.11
Právě proto, že vše stojí spoustu peněz je domluveno pro členy těch symbolických 200 Kč Já zas říkám, že každá snaha něco udělat i pro druhý je vítána, takže i tvůj kontakt a snahu někdo velmi rád využije
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu