Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Re: spotřeba
Na CNG se nemuze zatim nic chytat, kdyz na nej vsichni priplacime
- Reklama
- Hanzy
Cim kde nic mi nikdo neposlal...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
http://www.chevrolet.de/chevrolet-erleb ... teile.html
prepac zabudol som to tam pridat uz asi blbnem
prepac zabudol som to tam pridat uz asi blbnem
Chevrolet Cruze LT Navi 2.0 VCDi 120kw 2011
Ludia, bol som v Brne a spotreba neklesla pod 8,4l. Išiel som po dialnici okolo 140km/hod. a poviem Vám, že dialnica po hranice super za hranicami tankodrom. Mali by ste s tým niečo robiť. Normálne som si myslel, že prídem o tlmiče. Chcem ísť do Prahy no ak by mala byť takáto dialnica až po Prahu tak radšej pôjdem letecky. Branislav H.
Chevrolet Cruze 1,6l 16V 91,2Kw
Do Prahy je to z Brna ještě horší.
Lepšia spotreba by mala byť v ľavom pruhu, ušetríš tlmiče, no pri tvojej rýchlosti to tam budeš zdržovať...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Viete čo ma hnevá? Že ten môj chevrolet cruze 1,6i 16V žerie 8,4l. Normálne čakám kedy mi to bude žrať menej. Ak nie tak ma to naserie a naštím do nádrže. Mám najazdené 7500km dočkám do tých 11000km, ale ako mi tu už niektorý členovia napísali, že aj tak mi to bude žrať rovnako tak ho pôjdem oplieskať predajcovy o hlavu. Hnevá ma, že mal písané iba 6,6l na 100km ako priemer. Majte sa Branislav H.
brnco, pozri takého pantaleona na predošlej strane, ten má napríklad ťažkú nohu a dodo zo smradislavy sa dostal dokonca pod tú tabuľkovú hodnotu... fakt ide o to, kto ako jazdí. Tie tabuľkové spotreby ktovieako získavajú, niekto sa im priblíži viac, niekto menej, niekto vôbec...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
no pekne, pekne, že smradislavy, ty si teda ináč aj som sa už dostal do fázy, keď mi to prestáva vadiť a vidím, že keď sa chce, tak sa dá jazdiť aj za menej aj na cruzovi predtým som mal corsu, samozrejme spotrebu ani len nemôžem porovnávať, ale tá mala pohotovostnú hmotnosť 850 kg a keď mám pravdu povedať, určite by som už nemenil, ten komfort, výbava a jazdné vlastnosti sú ďaleko dôležitejšie ako spotreba a hlavne ma pri kúpe presvedčil fakt, že cruze je najbezpečnejšie auto vo svojej triede btw. aby som nebol mimo témy, tak stále jazdím tú istú nádrž len v meste a priemer ešte klesol podľa PP na 8,7 l cez víkend idem na pobyt za Donovalmi, tak uvidím, čo to spraví so spotrebou... a ten tabuľkový priemer je čistý blud a to nielen pri cruzovi, ale pri väčšine dnešných áut, treba ísť napríklad na spritmonitor a pozrieť podobné autá
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
Tabulkova spotreba co udava chevrolet, je vzdy velky blud!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
To jo, mě se liší asi o litr u všehoKjub píše:Tabulkova spotreba co udava chevrolet, je vzdy velky blud!
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Ludia, dnes si idem a zrazu mi začalo dusiť motor a znížil sa mi výkon. Nasralo ma to a tak som to fúkol na 6000 otáčok a tak som to urobil niekoľko krát až sa mi výkon vyrovnal. Čo to bolo?
O pár příspěvků nahoře to je napsaný .. má 1,6 benzín ale opravdu netuším co by to bylo.. kdyby měl naftu tak je to regenerace filtru.. nebo aspoň to mi řikali v servisu, že je to jeden z příznaků.tomask píše:Taky bys mohl napsat co máš za motor
Hele Tome kde si byl na tý garančce? Si mi doporučoval nějaký servisy a od nějakých si mě naopak odrazoval a já už si zase nepamatuju jaký
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg