Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Jo ale to nesmíš mít dětiMaska35 píše: Někdo má káru jako novou i po dvacetiletechM
ja ho po 4 rokoch, ked skonci leasing predam. ale kokotov uz v okoli mam - niekto mi nastriekal sprejom cast zadnych dveri na modro....Poky Ul píše:Jo ale to nesmíš mít dětiMaska35 píše: Někdo má káru jako novou i po dvacetiletechM
a kokoty sousedy
ak ti to pomoze, pozri si aj tuto moju recenziu: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=102&t=19746Bella píše:Jojo mate asik pravdu,je fakt jak casto se s nim jezdi jak se o to starate,je fakt ze nektery duchodce maji skodu 120 po 20 letech jako novou ze???nam by stacilo tech 7
dik moc za odpovedi,to vite porad ho musim necim presvedcovat at do orla jdeme,tak mu neustale solim nejake informace
asi by jste se hodne divily kolik mam toho nastudovaneho
a to se v autech nevyznam,jsem pouze ridicka
,ale po tomhle studijnim maratonu,i na netu uz neco vim.no uvidime jestli to melo nejaky vyznam,ja doufam
zdravim
Krtek píše:Já plkum o pozinkování Daewrooletů nevěřim. A je mi to jedno. Když se kouknu na Nubiru (2003) i Sparka (2005) tak ani jeden neni rezavej jinde než na podvozku (což je běžný na každym autě prakticky z výroby). Ale nikde na kastli jsem ještě nic nenašel a pár ťuplíků od kamínků obě auta maji. takže Orla jakožto novějšího auta bych se nebál už vůbec. Takovej průser jako byla Felda, že jí shnily zadní dveře po 5 letech snad už dneska neexistuje.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |