Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Bych se s nim nesral zmrdem nahlasil bych to jako ujeti od nehody a mel by o zabavu postarano!!!Petr S. píše:To tvrdí on,na kameře je vidět,jak se na to šel podívat. Ještě že tam ty kamery máme,jinak jsem to cáloval já.![]()
![]()
PřesněHanzy píše:Bych se s nim nesral zmrdem nahlasil bych to jako ujeti od nehody a mel by o zabavu postarano!!!Petr S. píše:To tvrdí on,na kameře je vidět,jak se na to šel podívat. Ještě že tam ty kamery máme,jinak jsem to cáloval já.![]()
![]()
kolega nekolega aspoň by si to pro příště pamatovalPoky Ul píše:PřesněHanzy píše:Bych se s nim nesral zmrdem nahlasil bych to jako ujeti od nehody a mel by o zabavu postarano!!!Petr S. píše:To tvrdí on,na kameře je vidět,jak se na to šel podívat. Ještě že tam ty kamery máme,jinak jsem to cáloval já.![]()
![]()
jak píše Hanzy
Jestli mi takhle nějaký kokot odře nové,tak má fabii zreciklovanou. Bych vraždil už ted. Člověk se stim se.e,aby to nějak vypadalo a pak tohle.tomask píše:To jsem si ani nevšiml že to bylo až takhle odřenýno kolega je dobrý frajer
![]()
Počkej Peťo až budeš mít nové, to budeš parkovat jenom pod kamerami.
vado píše:Ano, menit je jedina obrana. Existuju dnes prostriedky, ako sa k heslu dostat len tym, ze sledujem dostatocne dlho tvoju WiFi prevadzku. Nepouzivaj WEP, to je lahko prestrelitelne. Jedine WPA2/PSK (AES).
A precitaj si napriklad
http://www.pcspace.sk/index.php/interne ... enie-wi-fi
Tak to tak neprožívej,stejně nemáš co dělat,tak si přečteš pár stránek navíc.Vojta píše:Teď mě nepotěšilo, že PRAŽÁCI A BRATISLAVÁCI neumí číst. Zase píšou blbé OT do přihlašovacího treadu.
Holt - ať kecám kam kecám, hlavně že se realizuju (a to opakovaně)
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |