Denní svícení
Moderátor: Blue Lanos
Re: Denní svícení
Neměl bys fotku? Opravdu by mě zajímalo jak to může vypadat.. koukal jsem na ty stránky co si mi posílal a ty xenon.sady stojí asi 600 a jedna led žárovka 300 takže to vychází cca stejně akorát jak řikám tomu xenonu vubec nerozumim... tady je třeba nějaká sada ale vubec nevim kam bych jí dal http://www.hadex.cz/infoPage.asp?action=T678
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
- Reklama
v mem topicu o aute mam fotku jak vypadaji xenony na posledni strane CRUZE->VASE AUTA->SERGEJ&CRUZE
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Už jsem to včera objevil a vypadá to fakt dobře.. a co "páni policisté" zatím ok?
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
za rok a 2 mesice me jeste nestavili, tak asi mam stesti, ale ty LEDkove mlovky vypadaji jako original denni sviceni co se montuje,takze nevidim duvod proc by mel byt problem
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
-
Vypnuť funkciu denneho svietenia na Aveu vyrobenom po 4 mesiaci 2009 je problem dovolim si tvrdiť že to nedokaže skoro nikto SKORO ale su taky machry aj ja jedneho poznam je Z Humenneho a urobí to za 100 eur je to robota na 3 hodiny ale da sa to aj ja mam odpojenu tuto funkciu na svojom aveu a mam denne led svetla kontakt na tohto pana je 0918565809,
Za kolik Za 100 euráčů A to se vyplatí
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Jardo nebuď ne něj zlej, ten kluk vypadá že je odněkud od nás.
Odkud jseš lubo , nejseš náhodou od Medzilaborců ???
Odkud jseš lubo , nejseš náhodou od Medzilaborců ???
Carthell Prg
- Scorpion.11
No na to se schválně zeptám též svého machra co dělá v Chevroletě a též elektriku jestli to jde a nebo jestli je to blábol, ale za 100 éček bych musel byl padnutý na hlavu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Vždyť jsem na něj hodnej skoro jako Horst Fuchs A odkud jsi Lubo?
A teď jsem tě Tome málem předběhl
A teď jsem tě Tome málem předběhl
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
ja vypl funkci automatickych svetel zadarmo vytahl sem parkovacky zepredu a mel svetle v poloze parkovacky...a po nastartovani jsem si pokazde zapl predni mlhovky ktere slouzily jako denni sviceni...tot vse
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Mam problem s DLR. Den noc mi svietia aj zadne koncove svetla ako keby som nemal DLR. Snimac svetla v predu asi funguje, pretoze v noci mi pri otoceni klucika automaticky zapina svetla co cez den nerobi ...
nestretli ste sa s tym niekto ? vdaka
nestretli ste sa s tym niekto ? vdaka
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
- Scorpion.11
Tobě jdou vypnout světla??
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Hanzy
Je v poradku ze sviti i zadni nebo kdyz ne tak je to pekna hovadina....jsou stejne dulezite jako ty predni a obvzalste pro blby kteri s tim jezdi za sera nebo ve snizene viditelnosti...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
jj nekteri cocoti jezdi jen s dennim svicenim pomalu v 20:00 vecer, ale takovym bych pral aby to do nich nekdo zezadu pekne napakoval...mozna by si potom uvedomili ze treba cerne auta na pi*u videt
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
To by jim musel nekdo rict ze musi od 20 do 7 svitit. To same u nas v tunelech. Pokud je to tam origo zafunguje svetelny senzor. Jinak svitim a je mne jedno jestli je me videt.
A o ranech ani nemluvim.
Vsechny dodelavky bych zakazal
Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk
A o ranech ani nemluvim.
Vsechny dodelavky bych zakazal
Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk