lesklé plasty palubka

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

jindrous

Re: lesklé plasty palubka

Příspěvek od jindrous »

ale stejně ti tam zbyde ten horní lesklý plast, na to asi nic není nebo je? :-)
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
Reklama

naky

Příspěvek od naky »

Uz jsem to taky hledal a nasel jsem jen tyto dva dily (na radio a okolo radicky a klimy) a dalsi pak na cerne plasty na volantu kde byly otvory na ovladani radia a tempomatu.
na cernou listu ktera vede vodorovne po cele palubce a i castecne na dverich neni zatim nic... mozna to jen nejak vymontovat a nalepit si na to folii vlatni, ale jak to vymontovat ven netusim, to bude slusnej hlavolam.
zrcite tam pujde dost snadno nejakej plastik ulomit :roll:

moc by se mi asi nelibylo, kdby kolem radia a radicky byla nejaka folie a zbytek by byl bez ni.
Vozim v kufru malou prachovku, ktera neposrabe tu cernou, a kdyz uz je tam slusna vrstva, tak to setru a mam klid -i
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
jindrous

Příspěvek od jindrous »

http://www.ebay.com/itm/260942220056?_t ... 97.c0.m619

co to tam je za spínač vlevo nahoře?mám ltz a je tam jen záslepka napravo je ovladač OFF smyk a napravo u mě nic, na té fotce je něco navíc?
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
naky

Příspěvek od naky »

To je start/stop cudlik pro bezkontaktni startovani.
Uz jsm sem nekam i daval fotky z interieru, v korejskych verzich to maji uz od zacatku vyroby. K nam se to dostane tipuji s prvnim faceliftem Orlanda spolu s bezkycovym odmykanim vozu. Maj i bluetooth na mobil a prijem hovoru na volantu, to k nam dorazi taky casem... co nadelame.. -P
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
slunce

Příspěvek od slunce »

Zdravim nevim kam přesně patří tenhle dotaz tak to dám sem. Je normální. že panty vyklápěcí části palubky jsou na volno(trochu se vrklaji) Otevírání a zavírání funguje bez problémů jen se to při zavírání jakoby trefuje na své místo.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá
tomask

Příspěvek od tomask »

Normálni to není
:PP:
Carthell Prg
Odpovědět

Zpět na „Orlando - Interiér a exteriér“