Čidlo pro detekci otevření kufru?
Moderátor: Blue Lanos
Čidlo pro detekci otevření kufru?
Zdravim vás lidi, potřebuji pomoc, z ničeho nic mi začala svítit kontrolka otevřeného kufru a přitom je zavřený. Nevíte někdo kde je to čidlo? Snažil jsem se ho najít a nic jsem nenašel.
Daewoo LEGANZA 2.0 CDX a Daewoo ESPERO 1.8 MPI
- Reklama
Re: Čidlo pro detekci otevření kufru?
Ahoj je to micro spínač a je v zámku na zadnej kapote
Díky moc, ale nevim co s ním, zkoušel jsem ho odpojit, ale stále svítí. již nevím co s tím.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
mne to robilo ked bola vypalena žiarovka v kufri
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
U mě stačilo zacvaknout ten zámek zpátky do své pozice a od té doby svítí kontrolka, jen když má. Auto jsem takhle se svítící kontrolkou dostal ze servisu, kde mi opravovali bouchanec na zadní blatník a nárazník...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Díky všem moc za rady a nakonec to bylo tou žárovkou, byla špatná žárovka a proto to svítilo.
čaute, mě dnes přestala svítit kontrolka kufru, tak se domnívám že to asi bude v kontaktech nejspíš..zkusím v blízké době mrknout jestli není špatná žárovečka v tachometru, ale co když to žárovkou nebude...to bude už jedině v tom spínači že? nebo že by někde "zlomenej" drátek?
Mj. mi nesvítí ani kontrolka otevřené kapoty motoru , takže abych to shrhnul: nesvítí mi, kontrolka dveří, kufru a ani kapoty motoru, dále také kontrolka málo benzínu a kontrolka TCS a ručičky taky ne, pomalu ale jistě mi odchází celý tachometr , poradte mi prosím kam se popřípadě podívat nebo nějakou radu..měl jsem tachometr dole, pročistil kontakty, ale pořád nic..myslíte, že diagnostika by mohla pomoci?
Mj. mi nesvítí ani kontrolka otevřené kapoty motoru , takže abych to shrhnul: nesvítí mi, kontrolka dveří, kufru a ani kapoty motoru, dále také kontrolka málo benzínu a kontrolka TCS a ručičky taky ne, pomalu ale jistě mi odchází celý tachometr , poradte mi prosím kam se popřípadě podívat nebo nějakou radu..měl jsem tachometr dole, pročistil kontakty, ale pořád nic..myslíte, že diagnostika by mohla pomoci?
Ahoj jestli se ti to ještě nepovedlo, tak jediné co můžeš je znovu vyndat tachometr a zkontrolovat žárovičky, očistit kontakty a řádně vrátit a přitlačit.. Než vše zaděláš tak vyzkoušet
Leganza 2.0 16V CDX LPG r.v. 98, 98 Kw