lesklé plasty palubka
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
lesklé plasty palubka
Zdravím mám dotaz v LTZ výbavě jsou na palubce lesklé plasty, které vypadají moc hezky a efektně, ale za a./ drží se na to docela dost prach a časem jistě přijdou nějaké škrábanečky a zdá se mi že to bude docela k tomu náchylné...
Poradíte nějaký prostředek který by se v případě takové "nehody" mohl použít a rozleštit třeba? Má někdo zkušenost?díky
Poradíte nějaký prostředek který by se v případě takové "nehody" mohl použít a rozleštit třeba? Má někdo zkušenost?díky
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
- Reklama
Re: lesklé plasty palubka
LTZ ma jine plasty nez nizsi stupne vybavy?jindrous píše:Zdravím mám dotaz v LTZ výbavě jsou na palubce lesklé plasty, které vypadají moc hezky a efektně, ale za a./ drží se na to docela dost prach a časem jistě přijdou nějaké škrábanečky a zdá se mi že to bude docela k tomu náchylné...
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to tzv. černá piáno (lesklá)
A nemysli jen ty okrasne listy?
LT+ má tohto plastu menej (naštastie), iba pás po celej šírke palubky a v dverách. Aspoň, že nie je na vyklápacom paneli.
Autor tohto výmyslu nie je kompletný.
Chodím okolo týchto plastov ako okolo maľovaného vajca, aj tak už ich mám poškriabané.
Autor tohto výmyslu nie je kompletný.
Chodím okolo týchto plastov ako okolo maľovaného vajca, aj tak už ich mám poškriabané.
ja som trosku zatazeny na nanotechnologiu, takze okrem celneho skla, pri ktorom prakticky nepouzivam stierace, mam nano kvapalinou natretu aj palubnu dosku a je to poznat dost. prach sa mi tam takmer vobec nedrzi.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
Kolik stoji takove "nanosrandy"? A sterace nepouzivas ani pri desti? To stiha nejak stikat samo?Sajner píše:ja som trosku zatazeny na nanotechnologiu, takze okrem celneho skla, pri ktorom prakticky nepouzivam stierace, mam nano kvapalinou natretu aj palubnu dosku a je to poznat dost. prach sa mi tam takmer vobec nedrzi.
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
to co mam na celnom skle stalo 21 eur. kupil som to v chevrolete v nitre. je to z nemecka (volakde este mam krabicu, odfotim a dam sem) a je to dvojzlozkova zmes - zmiesam dokopy a treba to pouzit do 24 hodin. vydrzat to ma 20000 km. ja som to dal na sklo a dalsi nater som urobil po 15000 km pred zimou. ale nie preto, lebo uz nefungovalo, ale preto, lebo nemam garaz a musim to robit vonku - ma sa to pri teplote 15-25 stupnov. a kedze uz bol koniec septembra, tak som to spravil, aby to bolo nachystane na zimu. teraz mam 32000 km a funguje to ako pri prvom natreti - pri rychlosti nad 70 km stierace vobec nepouzivam. ani v tom najvacsom lejaku. sranda je, ze pri dazdi najlepsie vidim cez celne sklo v noci vtedy ani neviem, ze prsi. cez den vidiet ako utekaju kvapky smerom nahor. stierace zapinam iba v meste.luke1 píše:Kolik stoji takove "nanosrandy"? A sterace nepouzivas ani pri desti? To stiha nejak stikat samo?Sajner píše:ja som trosku zatazeny na nanotechnologiu, takze okrem celneho skla, pri ktorom prakticky nepouzivam stierace, mam nano kvapalinou natretu aj palubnu dosku a je to poznat dost. prach sa mi tam takmer vobec nedrzi.
a na palubnu dosku davam podobnu vec, ale je to z obycajnej drogerie z oddelenia autokozmetiky - je to tekutina, ktoru dam na handricku, rozotriem na palubnu dosku, necham minutu dve zaschnut a poriadne prelestim. stalo to tusim cca 10 eur.
Nitra
Nitra
Obdobnou věc na sklo (a mám s ní pozitivní zkušenosti) prodávají pod jménem Flash-off myslím i od Sheronu. Jen je to těžší rozetřít - dělá to takové "mastné" skrvny na čelním skle. Po aplikaci pak super...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
A nebo pod nazvem "TEKUTE STERACE" to mivaj na benzinkach
tie som nepouzival, ale kolega hovori, ze to vydrzi tak mesiac a musi natierat znovu. a este doplnim, ze je to super hlavne teraz v zime - ranna namraza na skle ide dolu ako po masle. este som vlastne ani neskrabal - iba na 3-4 minutky zapnem ofukovanie skla a utriem stieracmi.Matsonic píše:A nebo pod nazvem "TEKUTE STERACE" to mivaj na benzinkach
Nitra
Nitra
myslite ze je mozne si objednat vybavu LTZ ale povedat, ze nechcem stredovu konzolu v piano ciernej lakovanej farbe? Mne sa to vobec nepaci. Dnes som videl klasiku matnu a ta je ovela krajsia a menej nachylna k poskodeniu
To by som bol prekvapený keby to šlo... orlík nie je VW s niekoľko tisíc kombináciami výbavy... maximálne to dať potom prehodiť v servise ( to už ale iste nebude zadara )zubro28 píše:myslite ze je mozne si objednat vybavu LTZ ale povedat, ze nechcem stredovu konzolu v piano ciernej lakovanej farbe? Mne sa to vobec nepaci. Dnes som videl klasiku matnu a ta je ovela krajsia a menej nachylna k poskodeniu
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Stou matnou že je méně nachylná bych zas tak moc nesouhlasil už tam mám taky pár škrábanečků
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
planujem pretoze sa mi nepacia tie leskle plasty kupit tuto imitacou karbou. videl som to v cruze vyzera to super.
Prida sa niekto mozem toho objednat viac. cakam tyzden
http://www.ebay.com/itm/260942220056?_t ... 97.c0.m619
http://www.ebay.com/itm/250844020530?ss ... 1423.l2649
Prida sa niekto mozem toho objednat viac. cakam tyzden
http://www.ebay.com/itm/260942220056?_t ... 97.c0.m619
http://www.ebay.com/itm/250844020530?ss ... 1423.l2649