Black Cruze WTCC
Moderátor: Blue Lanos
Black Cruze WTCC
Zdravím vás všechny.
Takže pokud se nic neočekávaného nestane,tak se tento pátek stanu šťastným majitelem tohoto krásnýho auta.Cruze mně padl do oka loni v létě a od té doby pozorně pročítám toto forum.Na základě vašich pozitivních reakcí jsem se pak rozhodl pro zkušební jízdu a auto objednal.Původně jsem byl rozhodnutý pro verzi LTZ,ale v autosalonu měli vystavený WTCC,který mě okamžitě uchvátil a bylo rozhodnuto.Vlastně ještě ne,protože nejdřív bylo potřeba přesvědčit manželku,která žila v přesvědčení,že nové a pěkné auto se dá pořídit za cca 250.000,- a cena za cruze LTZ se jí zdála už moc vysoká.Když jsem jí oznámil cenu za WTCC,nebyla s ní řeč.Všechno ale dopadlo dobře a dneska se na auto těší víc než já.Takže se ještě 3x vyspíme a vyrážíme pro toho krasavce.Pomalu začínám dobíjet baterky ve foťáku,abych se vám mohl hned pochlubit.
Takže pokud se nic neočekávaného nestane,tak se tento pátek stanu šťastným majitelem tohoto krásnýho auta.Cruze mně padl do oka loni v létě a od té doby pozorně pročítám toto forum.Na základě vašich pozitivních reakcí jsem se pak rozhodl pro zkušební jízdu a auto objednal.Původně jsem byl rozhodnutý pro verzi LTZ,ale v autosalonu měli vystavený WTCC,který mě okamžitě uchvátil a bylo rozhodnuto.Vlastně ještě ne,protože nejdřív bylo potřeba přesvědčit manželku,která žila v přesvědčení,že nové a pěkné auto se dá pořídit za cca 250.000,- a cena za cruze LTZ se jí zdála už moc vysoká.Když jsem jí oznámil cenu za WTCC,nebyla s ní řeč.Všechno ale dopadlo dobře a dneska se na auto těší víc než já.Takže se ještě 3x vyspíme a vyrážíme pro toho krasavce.Pomalu začínám dobíjet baterky ve foťáku,abych se vám mohl hned pochlubit.
Naposledy upravil(a) sybacus dne pát dub 13, 2012 13:31, celkem upraveno 3 x.
Cruze 1,8 WTCC , carbon flash
- Reklama
Re: Black Cruze WTCC
Ahoj a vítám tě tady. Přeji hodně uspěchu s novým autíčkem a hlavně bez nehod
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
- Scorpion.11
Taky se přidám ke gratulaci a doufám, že pak nahodíš foto
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Chlapi díky.Teď mě tak napadlo - Je potřeba si při odběru dát na něco pozor,něco zkontrolovat,na něco se zeptat? Bude to moje první nové auto a tak nemám žádnou zkušenost.
gratuluji k výběru,mnoho šťastných kilometrů a hlavně tu vítej
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Prodejce pokud to je slušný člověk ti vysvětlí vše potřebné, kde je motor, kde je volant, ukáže zavazadlový prostor, atd - je to vlastně důležité od něho aby ti vše nejdůležitější ukázal. Taky to bylo moje první auto a byl jsem spokojen.
U koho kupuješ auto ty?
U koho kupuješ auto ty?
To nebude moje první auto,ale první NOVÉ auto,tak jsem si říkal na co se zaměřit při převzetí oproti bazaru. Jinak cruze budu brát v Renocaru v Brně.
Aha to Nové jsem nějak přehlíd
Čau, taky tě vítám a těším se na fotečky. Auto hlavně nepůjčuj manželce nebo ti ho nebude chtít vrátit . Vážně, je to jak droga, jak k tomu čuchneš, tak máš problém toho nechat.Prej!!! A v případě Cruze to mohu potvrdit. Už v něm jezdím 3/4 roku a ještě jsem se nenabažil do sytosti. Kdyby benzín nebyl tak drahej, jezdím denně tisíce km jen tak.
Tak v pátek .
Tak v pátek .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Ahoj, vítej tady a přejí hodně spokojenosti.
Wtcc je dobrá volba, jaký motor a barvu jsi vybral ???
Wtcc je dobrá volba, jaký motor a barvu jsi vybral ???
Carthell Prg
Promíň barvu jsem ted postřehl v názvě témy, tak už mě zajíma jenom motor.
Vím že benzín ale jaký obsah ?
Vím že benzín ale jaký obsah ?
Carthell Prg
gratulace. ať slouží.. dnes sem viděl černý wtccčko sedan tady v praze na ulici
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Díky všem. Budu mít 1,8 v černé barvě.Abych řekl (napsal) pravdu,tak asi většinu času s ním bude jezdit moje žena,pak oba synové a až potom teprve já. Před tím jsem měl Opel Vectra 1,7TD a dá se říct,že jsem ho řídil párkrát ročně nebo když se jelo na dovolenou.Já jsem si ani nepamatoval SPZku.V práci jezdím služebním autem,takže většinu záležitostí si vyřídím během dne a večer už moc nikam nejedu.Snad ale teď s novým vozem toho najezdím mnohem víc.
tak tomu věřím že takovéhleho krasavečka budeš využívat daleko více
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
- Scorpion.11
...no možná pokud mu ho ještě půjčijou
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu