Cruze jaký výběr
Moderátor: Blue Lanos
Cruze jaký výběr
Dobrý den chevrolet cruze se mi velmi líbí a v tomto roce nejspíš budem s rodinou pořizovat nové auto a tím pádem je toto auto na pořadí 1 v našem seznamu zdá se mi hezky udělané a snad i spolehlivé no moje otázka zní proč prodejce poskytuje krátké záruky 2/3/6 no 6 let na prorezavění karoserie se mi zdá málo když spousta automobilu jiných maj 12let takže toho se trochu bojím abych němel po 10 letech z auta ementál. takže prosím o vyvrácení obav nebo vaše názory.
A další skromná otázka je že uvažuju jednoznačně o motoru 1.8 ale výbava???
LT + nebo LTZ
Liší se jen 17koly, děštovým senzorem světelný senzorem automatickou klimatizací a chromovými doplňky rozdílná cena je 40 tisíc. to není takovej rozdíl ne? v té výbavě co by jste doporučovali vy díky moc za rady
A další skromná otázka je že uvažuju jednoznačně o motoru 1.8 ale výbava???
LT + nebo LTZ
Liší se jen 17koly, děštovým senzorem světelný senzorem automatickou klimatizací a chromovými doplňky rozdílná cena je 40 tisíc. to není takovej rozdíl ne? v té výbavě co by jste doporučovali vy díky moc za rady
- Reklama
Re: Cruze jaký výběr
Neviem čo je na tom pravdy, ale niekde som čítal, že záruku 6 rokov na lak dávajú aby nekonkurovali Oplu. Ale ako vravím, to som iba čítal, ruku do ohňa za to nedám.
K tej výbave. Ako vravíš cenový rozdiel nie je až taký veľký a aspoň pri výbere LTZ nebudeš o rok ľutovať, že si zobral LT+ a nepriplatil si. LTZ už má všetko čo potrebuješ, hlavne tie komfortné funkcie ako dažďový senzor, automatické stmavovanie spätného zrkadla, aut. klíma ale aj lepší displej. A tiež neviem, či sa do LT+ dáva k rádiu USB pripojenie.
K tej výbave. Ako vravíš cenový rozdiel nie je až taký veľký a aspoň pri výbere LTZ nebudeš o rok ľutovať, že si zobral LT+ a nepriplatil si. LTZ už má všetko čo potrebuješ, hlavne tie komfortné funkcie ako dažďový senzor, automatické stmavovanie spätného zrkadla, aut. klíma ale aj lepší displej. A tiež neviem, či sa do LT+ dáva k rádiu USB pripojenie.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Většinou ted ušetříš a pak to stejně do auta nacpeš muj tip LTZ
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Ak mozes, tak co najplnsiu vybavu daj.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
mám zdání že chevrolet pochází z Ameriky ale je jasné že se bude vyrábět jinde ale četl jsem na diskuzích že je to nástupcem Deawo tak ted to teda nechápu jak je to??? A od koho pochází motory mužete mi to někdo vysvětlit. Jinak díky moc
A ještě jedna otázečka nejsem z cela rozhodnutej zda do té vybavy zařadit i navigaci co poradíte. Já vlastní starší navigaci ktera funguje pekně tak nevím zda to není zbytečné. Acho jo to je težké se v něčem tak rozhodnout.
A ještě jedna otázečka nejsem z cela rozhodnutej zda do té vybavy zařadit i navigaci co poradíte. Já vlastní starší navigaci ktera funguje pekně tak nevím zda to není zbytečné. Acho jo to je težké se v něčem tak rozhodnout.
Cruze se vyrábi v Jižní Korei byvalé Daewoo a v USA myslím že někde v Californií.
Pokud ti vlastní navigace nevadí tak nekupuj, pokud budeš chtít tak si pak můžeš dokoupit jinou vestavěnou.
Výhoda je že má více funkcí (DVD, TV, USB, iPod, blutooth atd...)
Pokud ti vlastní navigace nevadí tak nekupuj, pokud budeš chtít tak si pak můžeš dokoupit jinou vestavěnou.
Výhoda je že má více funkcí (DVD, TV, USB, iPod, blutooth atd...)
Carthell Prg
to pepulda : kup LTZ, já ho mám v té konfiguraci co chceš a všechno v pohodě, nic mi nechybí
to tomask : Chevrolet má v Severní Americe několik závodů v USA, v Kanadě a v Mexicu, Cruze se vyrábí v Lordstownu, Ohio
to tomask : Chevrolet má v Severní Americe několik závodů v USA, v Kanadě a v Mexicu, Cruze se vyrábí v Lordstownu, Ohio
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Já myslel v USA jenom kde se vyrábí Cruze.
Díky za info že Ohio, já myslel že je to v Californií.
Díky za info že Ohio, já myslel že je to v Californií.
Carthell Prg
Konkrétne 1.8 pochádza od Opla Máme ten istý motor doma aj v Zafire, má už 90tis km a doteraz bez jediného problému, takže myslím, že tento motor je dobrá voľba.pepulda píše:... A od koho pochází motory mužete mi to někdo vysvětlit. ...
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
tak už mám domluvenou předváděcí jízdu v 1.8 na čtvrtek tak sem fakt zvědavej a jsem nějakej natešenej asi to bude změna proti peugeot 306 2,0HDi
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
JJ rozdiel hlavne v spotrebe
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
K nám se vozí z Korei a pro Rusko se vyrábí v Rusku. Jinak všechno už bylo asi řečený.
Já teda nevěřim že to má pozink ale nebojim se toho. Vlastně jsem ještě neviděl vyloženě hnijícícho Daewrooleta.
Já teda nevěřim že to má pozink ale nebojim se toho. Vlastně jsem ještě neviděl vyloženě hnijícícho Daewrooleta.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Priprav sa na vyssiu spotrebu, ale za 5 min. ti to bude jedno, lebo z Cruza uz nebudes chciet vystupit!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
no abych řekl tak ten peugeot spodek ujde ale jinak karoserie to je hruza houfna kufr už plno rzi ale co se dá dělat po 12 letech života jinak ted sem měl opravu 4 tisíc za řemenici z klikové hřídele a nový řemen pač se to rozsypalo no tak sem zvědavej že to nebude dřív reznout cruz první rez se objevila před třema rokama